2777
2789
والا معلمای دخترم که مدام بهشون میگن کم کم نیاید دیگه. اینا هم هماهنگ کردن احتمالا تا آخر هفته بیشتر ...

معلمای پسرام تا حالا چیزی نگفتن ولی کاش نگهشون دارن خونه تکونیای من تموم شه 

اره معلم دخترم بهشون گفته نیام ببینم دو تا اسکول نشستن منو نگاه میکننا😂

عههه نکنه همین معلم ماست 

به ماهم همینو گفت روم نشد بنویسم

به ما میگه هفته بعد که در کلاس و باز کردم هیچ اسکولیوز نمی‌خوام ببینم و..🤣🤣

واییی حالا یه نفر هست میمانش تا ۳۰ میخواد بفرستتش مدرسه🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه آشنا نیستیم پس 😂من ریاضی ام شهر قدس می رم مدرسه نمونه

نمونه دولتی خیلی سخت میگیرن؟ من هر کاری کردم دخترم ن آزمون نمونه داد ن تیزهوشان،حالا تو مدرسه دولتی از دست یسری معلما میخواد خودشو بکشه

نمونه دولتی خیلی سخت میگیرن؟ من هر کاری کردم دخترم ن آزمون نمونه داد ن تیزهوشان،حالا تو مدرسه دولتی ...

خیلییییی البته چون شهر ما تیزهوشان نداره مجبور شدم برم نمونه ی شهرقدس و واقعا سخته کار خیلی خوبی کرد رفت دولتی اینجام همیچین معلم های گل و بلبل نیستن یا عقده این یا فقط کلاس دارن مثلا معلم ریاضی مون فقط کلاس داره مثلا فصل تابع به اون عظمتی و تو دو تا جلسه درس داد کلشو😐 بعد میگه فصل اخرتون هم کلا یه ربع طول می‌کشه تدریسش بعد سوالاش در حد چی سخته🫠

البته چون طراح سوالات ریاضی هست هیچ کس جرئت نداره اعتراض کنه