2777
2789
عنوان

بازیگر

96 بازدید | 21 پست

پرسیدم میگن تنها راهش رفتن ب هنرستان و بعد دانشگاه اونم تهرانه 

هیچ راه دیگه‌ای میگن نیست 

ولی من تجربی هم دوست دارم و همه نمره هام کامل بوده این چند سال 

حیف نیست ازش بگذرم و برم هنرستان و این رشته؟

واقعاً هیچ راه دیگه‌ای نیست؟

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

تجربی برو بازیگری رو آزاد برو

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسای بازیگری هم هست ازاد میتونی شرکت کنی

آینده داره ؟ اینو نمی‌دونم هزینه هاشم بالاست 🥲

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
کلاسای استاد امین تارخ و...هر رشته ای دوست داری برو در کنارش برو کلاس بازیگری

ب جایی هم میرسه بنظرتون؟

اگه این قانون که رشته های دیگه میتونن کنکور هنر بدن رو برداشته باشن، نه راه دیگه ای نیست برای خوندن ...

عه جدی؟ممکنه برنداشته باشن؟

تجربی خیلی بهتره و شغلی انتخاب کن که آینده دار باشه

چیبگم ولا دلم ب بازیگریه ولی خب تجربی هم بخاطر علاقه بچگیم و مامانم..