2777
2789

همش میگن غذای سالم مصرف کنید غذای سالم چیه مگه میشه برنج و نون و حذف کنیم چی مصرف کنیم تا چاق نشیم به خدا موندم چیکار کنم غذای سالم چیه 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

غذای سالم هزینه ش خیلی بالاست😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای سالم همین چیزهاییه که همیشه میخوری فقط طرز تهیش فرق داره مثلا همون مرغی که سرخ میکنی رو باید گریل کنی یا اون برنجی که میپزی رو اندازه استفاده کنی و نمک و روغنش کم باشه سبزیجات کنار غذاهات زیاد استفاده کنی فست فودو تا حد ممکن حذف کنی 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

مرغ و گوشت اب پز با سبزی جات انواع سالاد چیزی که روغن نداشته باش چرب نباش قند مصنوعی نداشته باش زیاد ...

اینقدر گروونی شده اینقدر گوشت آبپز یا مرغ از کجا بیاریم 

غذای سالم همین چیزهاییه که همیشه میخوری فقط طرز تهیش فرق داره مثلا همون مرغی که سرخ میکنی رو باید گر ...

اصلا فست فود نمیخوریم کلا مخالف فست فود هستم چون مادرمم اصلا درست نمیکرد برنج و همیشه بدون روغن درست میکنم یا نهایتا یکی دوقاشق روغن زرد میزنم بهش مرغامم همیشه آبپز میکنم ولی بازم چاق میشم 

اصلا فست فود نمیخوریم کلا مخالف فست فود هستم چون مادرمم اصلا درست نمیکرد برنج و همیشه بدون روغن درست ...

خب حتما توی مصرفش زیاده روی میکنی یا تحرکت کمه

تیروئید نداری؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

نون رو که باید حداقل خورد چون التهاب میاره اما برنج رو اگه بدون روغن درست کنی سالمه  دکتر میگفت گوشت فقط گوسفند حتی اگه شده ی ذره باشه یا فقط استخون رو بریزی تو غذا میگفت ختی چربی گوسفند شفاس   ماست خانگی   فست فود اصلا  خورشت رو کم چرب درست کن سبزیجات حبوبات   رب خانگی به جای روغن کره محلی  مربا و شیرینی حذف به جاش خرما و میوه خشک و عسل و شیره 

غذای سالم هزینه ش خیلی بالاست😂

واقعا همینطوره من یکی روکه رژیم میگیره داخل اینستاگرام دنبال میکردم اصلا هنگیدم همه چیز میخورد ولی همشون گررون قیمت فهمیدم لاغر شدن هم خرج داره