نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
غذای سالم همین چیزهاییه که همیشه میخوری فقط طرز تهیش فرق داره مثلا همون مرغی که سرخ میکنی رو باید گریل کنی یا اون برنجی که میپزی رو اندازه استفاده کنی و نمک و روغنش کم باشه سبزیجات کنار غذاهات زیاد استفاده کنی فست فودو تا حد ممکن حذف کنی
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
اصلا فست فود نمیخوریم کلا مخالف فست فود هستم چون مادرمم اصلا درست نمیکرد برنج و همیشه بدون روغن درست ...
خب حتما توی مصرفش زیاده روی میکنی یا تحرکت کمه
تیروئید نداری؟
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
نون رو که باید حداقل خورد چون التهاب میاره اما برنج رو اگه بدون روغن درست کنی سالمه دکتر میگفت گوشت فقط گوسفند حتی اگه شده ی ذره باشه یا فقط استخون رو بریزی تو غذا میگفت ختی چربی گوسفند شفاس ماست خانگی فست فود اصلا خورشت رو کم چرب درست کن سبزیجات حبوبات رب خانگی به جای روغن کره محلی مربا و شیرینی حذف به جاش خرما و میوه خشک و عسل و شیره