2777
2789

بچع ها مغروره خیلی ... و اینکه منو خیلی دوست داشت...‌ولی منو بخاطره پاک بودن و سادگی و بی شیله پیله بودن میخواست... و چون از بچگی میخواست از خودمم کلا خوشش می‌آمد... اللن یه گوهیی خوردم گول خوردم به یکی دیگه بله گفتم و شدم یه زن بکارت رفته و با تجربه دو سال زندگی و قربانی خواسته های یک مریض برای خدمت به بقیع ..رفتم رسما وسط جهنم .. یعنی ممکنه ازش بخوام برگرده ..بگرده پیشم؟البته میخوام جدا شم از آقای فعلی ک اسم همسر داره منتطر جا داشته باشم برای رفتن 

بسه دختر خودتو کوچیک نکن😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنو جدا نشده دنبال اونی ؟

بعد اون بنده خدا چی هست برات !

چه جایگاهی داره 

به نظرم کلا این حرکت و حرفت اشتباهه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اول طلاق بگیر بعد ب فکر یکی دیگ باش

خب اگه طلاق بگیرم پسم زد ..چیکار کنم کارتن خواب شم ؟ نمیخوام لاس بزنم ک میخوام فقط باهاش توافق کنم من طلاق گرفتم ببینم منو قبول میکنه باز 

بسه دختر خودتو کوچیک نکن😑

کجا خودشو کوچیک کرده؟ طرف شوهر داره طلاق نگرفته بفکر بعدیه

کوچیک کردن داره؟ زرنگیه والا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اوووووو چه پروسه طولانی ایه

اول کووو تا طلاق بگیری و شوهرتم طلاقت بده یا نده

و وقتی طلاق گرفتی تازه کوووو تا طرف بیاد سراغت آیا هنوز بخوادت یا نخوادت....

چه حوصله ای داری

یکم فکرکن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
کجا خودشو کوچیک کرده؟ طرف شوهر داره طلاق نگرفته بفکر بعدیهکوچیک کردن داره؟ زرنگیه والا

نه منظورم بعد از جداییشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠