2777
2789

2 سال پیش

عالی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالها پیش 

اون خانم و آقا الان فوت شدن. دخترشون ازدواج کرده و بچه داره. 

غیر از بهزیستی هم سراغ دارم البته. متفاوته. یکی خوبه یکی دیگه زن و شوهر جدا شدن بچه پیش مرده مونده و زنه اصلا ازش سراغ نمیگیره. 

بچه چندساله اورده؟

کوچیک . بنظرم 7.8 ماهه

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یه نگاهی به تایپیکاتون انداختم

اگه مشکل بارداری دارین با درمانهای گیاهی مشکلتون برطرف میشه

البته زمانبره طبیعتا

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه نگاهی به تایپیکاتون انداختماگه مشکل بارداری دارین با درمانهای گیاهی مشکلتون برطرف میشهالبته زمانب ...

اسپرم صفر درمانش خیلی سخته 

نشنیدم حتی با داروگیاهی هم درمان بشن

پسرشون الان چند سالشه؟ با پدر و مادرش رابطش خوبه یا همش دعوا درگیری؟

الان رابطه نداریم باید ۲۴ یا ۲۵ باشه ولی خداشون بود پسره پسره هم خیلی دوسشون داشت البته طبیعی رفتار میکردن مثل بچه واقعی خودشون به موقع تشویق و به موقع تنبیه میکردن قدمش براشون خوب بود یک دختر هم خدا به خودشون داد رابطه خواهر برادری هم خوب بود 

اسپرم صفر درمانش خیلی سخته نشنیدم حتی با داروگیاهی هم درمان بشن

اگه مایلین من دقیق از استادم بپرسم ببینم مورد داشتن یا نه

چون چن ساله بحث ناباروری کار میکنن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه