2777
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 43 پست
و البته ظرفیت شهرتون بالا بود تاپیکاتو چک کردم رتبت دور و بر سه هزار اومده بود شهر من با زیر هزار هم ...

رتبه ؟ ۳ هزار؟؟؟؟؟؟اولا رتبه نگرفتیم ما فرهنگیانی ها

دوما تراز ۹ هزار رتبه ۳ رقمی میده

من پارسال رتبم ۴ هزار بود مصاحبه رفتم ولی قبپل نشدم چون رتبم بالا بود

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 25 درصد ماله سهمیه ای هاست بقیه ماله بچه های عادی 

سه برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میشه

50 درصد تراز امتحان نهایی تاثیر داره 15 درصد تراز کنکور اردیبهشت 10 درصد هم اختصاصی فرهنگیان و 25 درصد مصاحبه 

تو انسانی و تجربی حتی با رتبه های 20 هزار منطقه هم دعوت به مصاحبه میشن ولی از هر 3 نفر فقط یه نفر قبول میشه 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اینا برای مصاحبه شاید یه جور امتیاز حساب بشه ولی چیزی که مهمه تراز کنکور و معدله. من خودم امسال قبول شدم و بین همشهری‌هامون هم هر کی قبول شده شرایط اینچنینی نداشته. 

رتبه ؟ ۳ هزار؟؟؟؟؟؟اولا رتبه نگرفتیم ما فرهنگیانی هادوما تراز ۹ هزار رتبه ۳ رقمی میدهمن پارسال رتبم ...

اولا میدونم رتبه ندادن از پشت کوه نیومدم 

دوما چون از پشت کوه نیومدم نا آگاه نیستم 

هرجا بگی تراز 9000 رتبه سه رقمی میده بهت میخنده

رتبه کشوریت حدود 5000 و رتبه منطقه 2 ت حدود 2000 شده 

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

اولا میدونم رتبه ندادن از پشت کوه نیومدم دوما چون از پشت کوه نیومدم نا آگاه نیستم هرجا بگی تراز 9000 ...

تراز ۹ هزار رتبه ۳ رقمی میده دختر جان

میتونی کارنامه هارو نگا کنی

ثانیا بجای محاسبه رتبه من وقتتو صرف پیشرفت خودت کن

من که به هر حال قبول شدم چه با ۱۰۰ چه با ۱۰۰۰

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

تراز ۹ هزار رتبه ۳ رقمی میده دختر جانمیتونی کارنامه هارو نگا کنیثانیا بجای محاسبه رتبه من وقتتو صرف ...

🤣🤣

ببخشید اهمیت دادم جوابتو دادم 

بهتره خودت به خودت افتخار کنی و راضی باشی 

نه اینکه زور بزنی ثابت کنی زیر هزاری 

تاثیر که داره

هر کی بگه ندهره و فلان بدون خودش داره و نمیگه...

در حد معجزه هم تاثیر داره

ولی من افراد زیادیم سراغ دارم ک بدون پارتی و سهمیه رفتن

و تضادشم زیاد دیدم 

🤣🤣ببخشید اهمیت دادم جوابتو دادم بهتره خودت به خودت افتخار کنی و راضی باشی نه اینکه زور بزنی ثابت ک ...

انقدر که تو درگیر محاسبه رتبه منی خودم نبودن جیک و پوک تاپیکامو جست و جو کردی ترازمو ببینی اینو حساب کنی

در حالی ک من نمیدونم کی ای

ضمنا نمیدونی چقدررر ب خودم افتخار میکنم😎

انقدر که تو درگیر محاسبه رتبه منی خودم نبودن جیک و پوک تاپیکامو جست و جو کردی ترازمو ببینی اینو حساب ...

خدا به دل و ذهنت آرامش بده و انسان بزرگیت کنه که واقعا لایق احترام باشی 

مثل عقده ای ها حرف نزن دختر خوب 

گشتم چون کنکوریم میخواستم حدود قبولی رو بدونم 

بچه هایی که فرهنگیان قبول میشید رسمی میشید؟ حقوقتون خوبه؟

من کارم جایی هست که هر روز از جلوی وزارت آموزش و پرورش رد میشم. بی اغراق میگم روزی نیست که جلوش تحسن و بگیر ببند و .. نباشه. چرا؟

حق با ایشونه چرا مقاومت می‌کنی ؟ ،دوست منم با تراز 9هزار ،رتبه ش حدود ۵۰۰۰ شد

والا 

حالا مگه چیه 

مگه زیر هزار ها انسان های بهترین 

خداروشکر قبول شده دیگه مهم نیست رتبه