2777
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان

885 بازدید | 43 پست

داشتم تو تاپیک های قبلی میگشتم

درمورد مصاحبه و اینا یه خانومی میگفت اولویت با خانواده های ایثارگرا،جانبازا و...

بقیه شانسشون ۲۰درصد اونم اگه ظرفیت باشه درسته؟؟؟

یعنی منی که نه پدر نه برادر نه کسی از نزدیکام شهید و جان باز نیستن احتمالا قبولیم تو مصاحبه ۲۰درصده؟

اصلا اینطور نیس

من امسال قبول شدم

بدون هیچ سهمیع و آشنا

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر من هیچکدومو نداشتم . بعضیا نمیدونم چرا از خودشون درمیارن در مورد فرهنگیان بعضی چیزا رو. الکی بزرگش کردن خوب درس بخونی رتبه ات خوب باشه قبول میشی، لب مرز باشی مصاحبه تعیین کننده میشه

🌸

اصلا اینطور نیسمن امسال قبول شدمبدون هیچ سهمیع و آشنا

عزیزم میدونی چرا بعضیا با مدرک لیسانس کنکور دادن و اومدن فرهنگیان؟یکی از دوستام با لیسانس کنکور داده و اومده فرهنگیان در حالی که ممنوعه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

مبارکت باشه عزیزم سخت بود؟رشتت چی بود؟چی قبول شدی و اینکه منابع درسیش چی بود

ببخشید زیاد شد😂😘😘

خیر من هیچکدومو نداشتم . بعضیا نمیدونم چرا از خودشون درمیارن در مورد فرهنگیان بعضی چیزا رو. الکی بزر ...

یدونه درسمو خرداد پاس کنم دیپلم میگیرم اگه معدلم پایین باشه ولی کنکورم خوب باشه اوکیه؟

و البته ظرفیت شهرتون بالا بود 

تاپیکاتو چک کردم رتبت دور و بر سه هزار اومده بود 

شهر من با زیر هزار هم قبول نمیشن بس ظرفیت کمه 

دو سه نفر میگیرن 

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!