2777
2789

از چین من. تازه ابله مرغان گرفته بودم

الانم صورتم پره جوشه بزرگه و درد ناک و عفونتی مثل ابله مرغان چین اینا

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

رفتم دکتر... آزمایش دادم...سالم بودم بعد 

حدودا ۳ تومن فوم شست و شو سرم و ضد آفتاب و قرص نوشت.

۲ بار لیزر جوش فعال رفتم دفعه ای ۸۰۰

۱ بار هم پلینگ کربن ۱۸۰۰ 

جوشام تقریبا همههه رفتن...ولی🥺 جاشون مونده...

۲۵دوباره نوبت پلینگ کربن دارم...الانم دارم قرص نورم اسکین می خورم ماه اول داکسی سایکلین نوشت افاقه نکرد ولی ماه دوم یک روز درمیون نورم اسکین و ماه سوم که امروز شروع میشه قرص نورم اسکین هر روز شروع می کنم به خوردن....

عید هم عروسیمه خدا کنه برن .....

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دکتر... آزمایش دادم...سالم بودم بعد حدودا ۳ تومن فوم شست و شو سرم و ضد آفتاب و قرص نوشت.۲ بار ل ...

یعنی هی میرن دوباره برمیگردن

ماله من یکیش هس یه ماهی میشه هی تموم میشه دوباره ازاول سریاز میکنه نمیدونم چه کوفتیه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
یعنی هی میرن دوباره برمیگردنماله من یکیش هس یه ماهی میشه هی تموم میشه دوباره ازاول سریاز میکنه نمیدو ...

نه عزیز میگم خو خودشون رفتم ولی جاشون نرفته!

الان ۲.۳ تا ریز شاید جوش داشته باشم...ولی جاشون تو ذوق میزنه...۲هفته دیگه دوباره باید برم پلینگ کربن.

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀