2777
2789

خواهرشوهرم مجرده پدر شوهرمم دستش فعلا خالیه خواهرشوهرم دیشب به شوهرم گفته ۷ تومن پول لازم دارم میخوام موهامو رنگ کنم برا عروسیت. منظورش این بوده که همسرم پولشو بده. ما هم هزار بدهی داریم میخوایم پرده بدوزیم برا خونمون پول نداریم. 

به همسرم گفتم خواهرت اگه خرجی داره بگو بقیه برادرا خرجشو بدن فعلا که دستت خالیه. حرف بدی زدم؟

برای عروسی خودتون از خودتون پول میگیره؟؟

خب حالا پول نداره موهاشو رنگ نکنه 😐

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خوب گفتی

بره کار کنه.همسرت باید بگ موهات همین جوری عالیه.من کلی بدهی دارم

۷تومن چ خبره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگه برای کار واجبی بود اشکال نداشت ولی خدایی رنگ مو اخه؟!

چجوری روش شد اصلا اینو بگه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خوب گفتی تو این اوضاع چه نیازه 7تومن پول بده رنگ مو وقتی نداره 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همسرم ناراحت نشه که اینجور گفتم

اینجور وقتا خیلی منطقی بگو پول وقتی کم باشه مال کار واجب تره 

مستقیم هم اسم خواهرشو نیار توهینی هم نکن عاقل باشه ناراحت نمیشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟