2777
2789
عنوان

روزه داری در شیردهی

63 بازدید | 8 پست

پسرم ۸ ماهشه و تصمیم داشتم تا جایی که بدنم کشش داشته باشه روزه بگیرم. دیروز روزه گرفتم خوب بودم. سحر که بیدار شدم یه لرز شدید و احساس سرما داشتم. سحری خوردم. کلی هم آب خوردم. صبح بیدار شدم به شدت عطش داشتم و سرم سنگین بود و همون لرز و احساس سرما. هرچی پتو رو پام میندازم گرم نمیشم. سرما هم نخوردم هیچ علائمی ندارم. به نظرتون به خاطر روزه این جوری شدم؟

بله عزیزم الان یه نفر دیگه از تو تغذیه میکنه روزه واسه تو واجب نیست چرا به خودت آسیب میزنی😐

نه من فقط میخواستم ببینم توانشو دارم یا نه. قطعا ببینم خودم یا بچه اذیت میشیم ادامه نمیدم. آخه من قبلا خیلی در برابر گشنگی و تشنگی مقاوم بودم. بعضی ها رو هم دیده بودم تو شیردهی روزه میگیرن گفتم شاید منم بتونم. این جوری شدم دیگه نمیگیرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من فقط میخواستم ببینم توانشو دارم یا نه. قطعا ببینم خودم یا بچه اذیت میشیم ادامه نمیدم. آخه من قب ...

قبول باشه گلم ولی دیگه نگیر خدایی نکرده بدتر ضعف میکنی اذیت میشید هردو.

الان وضعیتت فرق کرده دیگه تو دونفر شدی🥰

هر بژی کورد

من تو ماههای اول شیر دهی  بدون روزه .اینجور سرما و لرزرو تجربه کردم از ضعف بدنه احتمالا.

آخرین ک تو این شرایطم میخوای بگیری..

من تا دونیم سالگی شیر دادم سال آخر ک شیر میدادم گرفتم سخت نبود زیاد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من تو ماههای اول شیر دهی بدون روزه .اینجور سرما و لرزرو تجربه کردم از ضعف بدنه احتمالا.آخرین ک تو ا ...

آفرین *

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من تو ماههای اول شیر دهی بدون روزه .اینجور سرما و لرزرو تجربه کردم از ضعف بدنه احتمالا.آخرین ک تو ا ...

اوه که این طور. بچه من هم مثل بعضی بچه ها نیست که غذا زیاد بخوره. بیشتر شیر دوست داره خیلی شیر میخوره حتما واسه همین کم آوردم.