2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتور مینویثیم مغه

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
کوکی منم یه مدت تعجب میکردم از بستمه! فک میکردم من اشتباه میکردم تا الان میگفتم بسه 😁 یه سریا میگن ...

يعني ياد اين پيرزنا ميفتم ياد مامان بزرگامون 

واقعا بسمه از بس بودن و كافي بودن مياد 

بستم از بستن يعني مثال در چيزي را بستن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

برای خودشون بد میشه خب.

حداقل اگه نمیدونن، قبل نوشتن اون کلمه یه سرچ بکنن.

مثلا شماها تصورتون از آدمی که چاق رو "چاغ " مینویسه چیه؟

یعنی تو عمرش یه صفحه کتاب هم نخونده؟؟؟

خیلی زشته واقعا.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

واقعا بعضی ها خیلی اشتباه دارن

نماز غذا رو منم دیدم. حوس. و کلی غلط دیگه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نگووووو😃😃😃😃این خاصی (خواستی)خیلی خاااص بود😂😂😂😂

باور كن 

زياد ديدم 

ميگن چيز خواستي نيست 😐😐😐😐😐😐

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي