2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار میکنن

44 بازدید | 6 پست

ما ۵ تا دوست بودین ک نوبتی برا هر کدوم تولد می‌گرفتیم... تولد من تیر بود انقدر نگرفتن اومدن دی ماه گرفتن..تو تین مدت من متوجه سردیشون با خودم شدم و بروی خودم نیاوردم....تولد اونی ک شهریور بود منم چون برا تولد من تیر کسی چیزی نگفت منم چیزی نگفتم تا دی ک گرفتن گفتم خب پس برای فلانی هم بعدا میگیرن....منتظر شدم هیچ خبری نشد...الان بهمن تولد ی دوست دیگم بود بدون اینکه به من بگن دیشب براش کیک گرفتن رفتن سوپرایزش کردن...یعنی خیلی قشنگ منو از گرد‌ونه رفاقت خارج کردن...ما خیلی رفت و آمد داریم خانوادگی با هم بیرون و مسافرت میریم....حالا بنظر شما من چ برخوردی کنم...شوهرامون با هم خیلی دوستن....بهترین برخورد چیه؟؟میدونم از حسادت هم هست یکیشون ک بقیه بیشتر به حرف اونن خیلی بهم حسادت میکنه

کلا این آدم حسود داره رابطه من با اون دوستای دیگم رو خراب میکنه....من انقدر با اونا صمیمی بودم ک شوهرامون نبودن من میرفتم شب خونشون میموندم....بخدا ک اندازه خواهرم دوسش داشتم یکی از اونا رو....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بنظرم بهترین کار دوریه

سر سنگینی و چسبیدن به زندگیت

والا بلل بفهمیننننننن که تو متاهلی هیچ دوستی نداشته باشین در این حد صمیمی 

میان تو زندگیتون و فقط حسادت میکنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دوست هیچ وقت هیچ جای زندگیم نبوده و نیست ...

اصلا دوست ندارم و دلم نمیخواد دیگران رو بیارم تو حریم شخصیم 

همسرم هم دقیقا مثل خودم هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهترین کار دوریهسر سنگینی و چسبیدن به زندگیتوالا بلل بفهمیننننننن که تو متاهلی هیچ دوستی نداشت ...

نمیشه شوهرامون با هم همکاری تقریبا...هر هفته برنامه میزارن میشینیم...دورهمی مسافرت..بچه هامون با هم همکلاسن..

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دوست هیچ وقت هیچ جای زندگیم نبوده و نیست ...اصلا دوست ندارم و دلم نمیخواد دیگران رو بیارم تو حریم شخ ...

ما بواسطه شوهرامون دوست شدیم الان من بکشم کنار شوهرم میکشه کنار ۳۰ سال رفاقت با دوستاش خراب میشه...همکارن...همیشه آخر هفته ها با هم بیرونیم 

ما بواسطه شوهرامون دوست شدیم الان من بکشم کنار شوهرم میکشه کنار ۳۰ سال رفاقت با دوستاش خراب میشه...ه ...

خراب بشه مهم نباشه

جایی که با من همچین رفتاری بشه اصلا در شخصیتم نیست که برم و باشم و بمونم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️