2777
2789
عنوان

شلی واژن و افتادگی رحم بعد زایمان

266 بازدید | 12 پست

از دکتر دیروز وضعیتمو سوال کردم. گفت یکم افتادگی رحم پیدا کردی. گفتم ولی منکه زایمان اولم بوده. گفتم بله ولی با افزایش سن بالای ۳۰، ماهیچه ها و رباطهای شکم، ضعیف میشن. حتی سزارین هم اگر میکردی، ممکنه بود دچار افتادگی بشی.

راه بهبود و درمانو پرسیدم، تمرزن کگل رو معرفی کرد. حالا میخوام بدونم، کسی کسی تونسته درمان کنه ؟ با این ورزشها

به دکتر زنان خوب میشناسم

تو اقدسیه

من مشکل افتادگی رحم داشتم

اذیت بودم

از یه طرفم

خواهرم برای سفید شدن واژنش رفت

پیش خانوم دکتر مژگان سادات دادگر

بعدش

بهم پیشنهاد کرد برم

کارش واقعا عالی بود

خدایی اعتماد کردم

بدون نتیجه نبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانم خوبید من تو تاپیک ذخیره دیدمتون .

خدا رو شکر که مادر شدید.  ذخیرتون یک دهم بود.   با تخمک خودتون باردار شدید  یا...

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

راهکارش همون  ورزش هست 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
حالا تو انجام بده شاید اوکی شد نشد برو جراحی کن

آره جراحی که خود دکترها پیشنهاد میدن و یک گزینه همیشگیه. من میخواستم بدونم کسی نتیجه گرفته با ورزش، برم سمتش

سلام خانم خوبید من تو تاپیک ذخیره دیدمتون .خدا رو شکر که مادر شدید. ذخیرتون یک دهم بود. با تخمک خ ...

سلام عزیزم. قربونت برم. آره ، من از اونهایی بودم که بهم گفتن اهدایی باید بگیرم. منم تو فکر بودم حتی شماره پیدا کردم از واسطه که برم اهدایی بگیرم ولی خدا خواست و بعد سه چهار ماه طبیعی حامله شدم. و الان یک پسر دارم ... از خدا هر چی تشکر کنم کمه

راهکارش همون ورزش هست

خدا کنه. من البته تو آینه خودمو دیدم، متوجه شدم بخیه هامو دکتره خوب نزده، توی یک شهرستانم که فقط یک بیمارستان داره و دو تا پزشک زنان. همون بخیه درست زدن هم هنر میخواد گلم 

سلام عزیزم. قربونت برم. آره ، من از اونهایی بودم که بهم گفتن اهدایی باید بگیرم. منم تو فکر بودم حتی ...

مبارکتون باشه عزیزم. برای منم دعا کنید 

خدا کنه. من البته تو آینه خودمو دیدم، متوجه شدم بخیه هامو دکتره خوب نزده، توی یک شهرستانم که فقط یک ...

بخیه محل زایمان یا شلی واژن فرق می‌کنه 

بخیه محل زایمان یا شلی واژن فرق می‌کنه

آره، من بخیه داخلی هم خوردم که وقتی دید گفت هنوز خوب نشدن، دو ماه و نیم میشد از زایمان گذشته بود اون روز. من از اونا بودم که بعد ۵ سال ازدواج، از تنگی واژن موقع مقاربت رنج میبرن. بعد با یک شکم، یهو اینجوری شدم، بنظرم بیش از حد انتظارم بود. تازه پسرم ۳ کیلو بود و ماههای آخر سعی کردم وزن نگیره که بتونم بدنیا بیارمش