2777
2789
عنوان

هدف از خلقت یک انسان چیه

76 بازدید | 6 پست

ما که فقط  از اول که فهمیدیم چی به چیه سختی دیدیم از اول زندگی تا الان حالا هم که به رفاه نسبی رسیدیم پدر و مادر و اقواممون یکی یکی دارند پیر میشن نمیشد همون تو بهشت میموندیم؟ 

من اصلا ب اعتقادی ب فلسفه ی خلقت ندارم

ما صرفا از طبیعت ب وجود اومدیم ب طبیعت هم بر میگردیم

مث تموم جاندار های دیگ

این هوش و تواناییمون هم بخاطر انتخاب طبیعی طی ۱۰۰ ها هزار سال ب وجود اومده خیلی ویژگی خاصی نیست

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خوردن سیب حضرت آدم ما باید تاوان پس بدیم 

میگن اینجا محل آزمایشه مگه همه یکسان آزمایش میشیم ک اعمالمون سنجیده بشه .. کسی مگه خودش انتخاب کرده قیافش اینجور باشه تو خانواده فقیر ب دنیا بیاد یا ثروتمند هرچی هست کلا انسان بودن سخته کاش همون پرنده بودم آزاد 😑

بخاطر خوردن سیب حضرت آدم ما باید تاوان پس بدیم میگن اینجا محل آزمایشه مگه همه یکسان آزمایش میشیم ک ا ...

اره منم دوست داشتم یه پرنده میبودم جدیدا میگن اجساد اوم دقع میشه بذر میشه و میشه یک گیاه و درخت کاسکی میشد بعد از مرگم به درخت تبدیل میشدم 

اره منم دوست داشتم یه پرنده میبودم جدیدا میگن اجساد اوم دقع میشه بذر میشه و میشه یک گیاه و درخت کاسک ...

اینقد مرگ الکی با تصادف و... دیدم فهمیدم زندگی فقط بازیچه اس نمیدونی تا فردا هستی یا نه گذشته برامون خواب بود الانم ک هستیم برامون خواب میشه وقتی مردیم تازه انگار کل زندگیمون خواب بود برنامه زندگی پس از زندگی رو شبکه چهار ببین ایام ماه رمضان میزارن .. برنامه قشنگیه هر روز عصر ساعتای ۱۷