2777
2789
عنوان

طرز پخت برنج کته

| مشاهده متن کامل بحث + 20544 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم که الان اگه عجله داری اب رو به همون اندازه برنج بریز اون یه پیمانه که گفتم کم کنی اونو نکن

مثلا دو پیمانه همون چهار پیمانه اب بریز 

اب هم گرم باشه بعد بذار رو شعله متوسط

من هیچ وقت خیس نمیکنم خیلیم خوب میشه 😑😑😑

ا... پس برم دست به کار بشم 😊😊

ار تمامی دوستان ممنون شرمنده تک تک ریپلای نکردم 😘

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
گفتم که الان اگه عجله داری اب رو به همون اندازه برنج بریز اون یه پیمانه که گفتم کم کنی اونو نکن مثل ...

ممنون امیدوارم خوب بشه 

جا داره بگم دکتر برنامه سلامت میگفت فکر نکنین برنج و ابکش میکنین نشاستش میره فقط ویتامین ب شو تو ابکشی از دست میده و باعث یبوستم میشه لطفا کته بخورین با تچکر😆😆😆

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
جا داره بگم دکتر برنامه سلامت میگفت فکر نکنین برنج و ابکش میکنین نشاستش میره فقط ویتامین ب شو تو ابک ...

😊😊

جا داره بگم دکتر برنامه سلامت میگفت فکر نکنین برنج و ابکش میکنین نشاستش میره فقط ویتامین ب شو تو ابک ...

درست من همیشه تو پلوپز کته درست میکنم یک قاشقم سبوس برنج پودرشده توش میریزم که کلی ویتامین ب داره

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
درست من همیشه تو پلوپز کته درست میکنم یک قاشقم سبوس برنج پودرشده توش میریزم که کلی ویتامین ب داره

عزیزم از کجا میگیری قیمتش چنده.مزش بد نمیشه؟منم بگیرم منم همیشه کته درست میکنم ابکش فقط واسه مهمون 

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
عزیزم از کجا میگیری قیمتش چنده.مزش بد نمیشه؟منم بگیرم منم همیشه کته درست میکنم ابکش فقط واسه مهمون&n ...

من از فروشگاه رفاه گرفتم نمیدونم مارکش چیه الان خونه نیستم وگرنه چک میکردم بهت میگفتم نه روی مزه بنظرم تاثیری نداره

آهای مهربونا! عاشقتونم!