2777
2789

چند روزیه نمی‌دونم توهم زدم یا واقعیه 

شبا موقع خواب و بیداری صدای کلید انداختن تو درو می‌شنوم 

واقعا بهمم ریخته 

خیلی واقعیه 

دیشب تو اتاق پسرم خوابیده بودم ی حسی بهم گفت یکی اومد بالا سرمون نگا کرد رفت 

بعد از همسرم پرسیدم تو اومدی تو اتاق ؟گفت نه 

دیشب حدود سه بار از خواب پریدم با صدای واضح چرخونده شدن کلید تو در 

بدیش اینه نمیتونم صدرصد بگم توهمه یا واقعیت چون با شنیدن صداش از خواب می پرم و بششششدت برام واقعی میاد درحالیکه خواب بودم 

صب پاشدم کل خونه رو نگا کردم هزار تا فکر از سرم گذشت 

حالم خیلی بده 

شب ی بارش آنقدر واضع بود خیلییییی ترسیدم جوری ک زبونم بند اومد نتونستم همسرمو صدا کنم تکونش دادم بیدار شه ک نشد 

چند روزی هم هست گوشم بشدت وز وز می‌کنه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا درهاتونو درست قفل کنید بعدشم به نظرم روحت اشفته هست ی قران و ی فلز مثل قاشق و ی یکم نمک بزار زی ...

ذهنم ک همیشه آشفته ای ولی الان نه واقعا هیچ اتفاق خاصی نیفتاده 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اولا درهاتونو درست قفل کنید بعدشم به نظرم روحت اشفته هست ی قران و ی فلز مثل قاشق و ی یکم نمک بزار زی ...

درمون درست قفله 

اصلا تو راه‌پله هم ی در دیگه میخوره ک همیشه قفله و باید حتما با آسانسور بتونی بیای صدای آسانسور هم قشنگ میشه شنید هی ب خودم میگم بابا اگه کسی بود خوب با آسانسور میومد توهم میشنیدی طرف پرواز نمیتونه بکنه ک بیاد کلید بندازه

من شبها می مونم خونه مادربزرکم اینجور میشم صدا میشنوم

دیگه شب نمی مونم اونجا

شماقبل خواب دو سه روز 

یه مسکن بخور عمیق بخوابی لستانینوفن اینا

چندبار بیدلر نشی شاید از سرت افتاد

یه سنجاق قفلی هم زیر بالشت بزن

من اینجور شدم آیت الکرسی بخون

صدای چرخونده شدن کلید تو در شنیدی؟؟