2777
2789
عنوان

پریودم چرا این مدلی شده

99 بازدید | 9 پست

سلام.20سالمه و مجردم. سابقه ی بیماری خاصی هم ندارم. آخرین بار که آزمایش دادم همه چی نرمال بود فقط هموگلوبین ویتامین دی پایین بود.  یه مدته تغییراتی تو پریودیم پیش اومده. یهویی و ناگهانی هم نبوده به تدریج این تغییرات رخ داده تقریباطی بازه یک الی دوساله ولی این اواخر حدود 5،6ماهه چشمگیرتر شده. 1. حجم خون من خیلی کم شده. قبلاً روزهای اول و دوم میشه گف شدید بود جوری که همش نگران لکه دار شدن لباس یا رختخوابم بودم، اما الان به وضوح کم‌تر شده و اصلا لباسم لکه نمیشه.  2. رنگ خونم هم تغییر کرده و به قهوه‌ای تیره و کدر تبدیل شده و. مقداری بوی بد داره. قبلاً قرمز بود،رنگ خون 3.حالت خون هم تغییر کرده. به صورت لخته‌های خون درومدن به جای مایع بودن، برای همین درست رو پد بهداشتی نمیشینه، مثل گوله‌گوله خارج می‌‌شن. حس می‌کنم که خونریزی خیلی روان نیست. می‌خوام بدونم آیا این تغییرات طبیعی‌ان؟ اگه تجربه ی مشابهی داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید🌹🌹

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

بهترین تشخیص . تشخیص دکتر هست عزیزم

بله درسته. فقط خواستم تا زمانی که نوبت بگیرم اگه کسی تجربه مشابهی داره ببینم مشکلی هست یانه

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا عفونت باشه تغییر رنگ و تغییر بو ناشی از عفونت هست که توپریودی خودش. رو نشون میده اما به قول ...

آخه شنیده بودم عفونت همراه با درده ولی من درد خاصی ندارم.. 

شاید چون هموگلوبین بدنت پایینه حجم خون کم شده

درسته اینم ممکنه. متشکرم

نه والا دوست من درد نداشت هر بدنی انگار متفاوته

آها ک اینطور. باشه گلم مرسی