2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد دخترم خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 78 پست

عزیزم زیارت قبول التماس دعا  

ویلچر رو بهتون برای چند روز میدن ولی باید کارت ملی تون را بگذارین اونجا ک ویلچر رو میگیرین 

ما ک مشهد رفته بودیم بچم ۳ سالش‌بود همش میخواست بغل بشه مسئول هتل مون گفت خود حرم کالسکه هم ب امانت میده ولی ما رفتیم خریدیم هم خودمون هم بچم راحت شدیم کاش همراهتون کالسکه اش رو برده بودین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا همه انتظار دارن چند ماه پیش قشم رفته بودیم سوغات نیاوردیم هنوزم میگن اینبار دست خالی بریم ابر ...

چقد بی ملاحظه هستن ولی شما خودتو بخاطر همچین آدمایی به دردسر ننداز

اگه بازم دردسر برات میشه وقتی برگشتی شهرتون برو از بازار شهر خودتون خرید کن الان شهر غریب و شوهری که همکاری نمیکنه..اگه خدای نکرده سرمابخورین خیلی بد میشه مراقب خودت باش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم زیارت قبول التماس دعا ویلچر رو بهتون برای چند روز میدن ولی باید کارت ملی تون را بگذارین اونجا ...

عزیزم ما با قطار رفتیم نتونستم ببرم کالسکه هم بزرگه چمدون و کیف دستی و نایلون فلاسکو خودم تنها تو راه اهن این ور اون ور میبردم لال بشم اگه دروغ بگم شوهرمم دست خالی گوشی دستش راه میرفت گاهی هم بچه رو بغل میکرد با غر غر

خدایا دریا دریا شکرت
با قطار اومدیم نتونستم بیارم کجا میدن؟

همون دم در از خانما بپرس بهت میگن قطار هم میتونستی ببری من هوابی رفتم بردم شوهرم هی میگف نیار نمیخواد بعد اونجا بچه دهنشو سرویس کرد کف خوب شد اوردیم  برای دخترت حتمن ماسکم بزن 

چقد بی ملاحظه هستن ولی شما خودتو بخاطر همچین آدمایی به دردسر نندازاگه بازم دردسر برات میشه وقتی برگش ...

همین و بگو دیشب شربت سرما خوردگی دادم به دخترم خوابید دیگه نمیدونم الان که بیدار میشه تو چه وضعیه

خدایا دریا دریا شکرت
عزیزم چند ماه پیش رفتیم قشم سوغات سبک اوردیم برا هر خانواده برا بچه ها هنوزم همش صدتا حرف گفتن بهمون ...

واااا این چ حرفیه مگه طلبت دارن ؟سوغاتی زوری .بعدشم خودت ببین همونایی که ازت توقع دارن خودشون وقتی میرن مسافرت چی میارن واست ؟؟؟خودت تصمیم بگیر 

نباید میومدی الانم بهت خوش نمیگذره چون شوهرت ناراضیهحالا زیارتت قبول باشه

الان این حرفات هیچ کمکی بهم نکرد بجز اینکه بیشتر پشیمون بشم 

خدایا دریا دریا شکرت
دیگه چیکار کنم بزارمش تو هتل؟

نه اصلا بچه رو تنها نذاریا اصلاااااااااااا

فوقش بگو شوهرت بره خرید کنه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان این حرفات هیچ کمکی بهم نکرد بجز اینکه بیشتر پشیمون بشم

عزیزم آخه چه کمکی میتونم بکنم حالا که رفتی

خاله منم با بچه ۵ ساله همین مشهد رفته بود بچشم اذیت میکرد همشم تو بغل خودش بود خلاصه خیلی اذیت شد یه هفته رو سخت گذروند که دیگه بعدش اومدن خونشون

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

دیگه چیکار کنم بزارمش تو هتل؟

تو هتل بچه رو پیش کی بزاری ؟ تنها نزاریش ها 

شما با دخترت برو حرم راحت زیارت کن شوهرت هم بره سوغات بخره والا من فکر میکنم سوغات خریدن ک شما و بچه اذیت بشین واجب نیست 

ی دوبار ک رفتین مسافرت نیاوردین عادت میکنن