2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد دخترم خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 78 پست

زیارت قبول باشه ان شاءالله حاجت روا برگردی 

چرا از خادمان حرف سوال نمیکنی اونا بهتر میدونن بعدم عزیزم کسی ازت انتظار سوغاتی نداره که بری بازار تو این هوا وبچه بغل شما از زیارتت لذت ببر

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب تو برف بچه بغلم تو حیاط اینقدر گریه کردم گفتم این رسم مهمون نوازیه اقا جون شفا بچمو بده

ان شالله ک شفا بگیره عزیزم ولی کاش با برنامه پیش بری ! قبل کارات فکر کن شوهرت ک راضی نبوده برین بچتم داره اذیت میشه بعد بفکر سوغاتی ای؟؟؟؟؟

زیارت قبول باشه ان شاءالله حاجت روا برگردی چرا از خادمان حرف سوال نمیکنی اونا بهتر میدونن بعدم عزیزم ...

اتفاقا همه انتظار دارن چند ماه پیش قشم رفته بودیم سوغات نیاوردیم هنوزم میگن اینبار دست خالی بریم ابرومونو میبرن

خدایا دریا دریا شکرت

عزیزم بنظرم سوغاتی هارو بیخیال همه میدونن که بچه کوچیک داری کمکی هم نداری  پس بجای اینکه فکر بقیه باشی فکر دختر گلت باش باهاش خوش بگذرون بخدا همسایه مادرم اینا رفت مکه هیچی نیورد مشهد که دیگه سالی ۱۲ ماه همه میرن کسی دیگه انتظار سوغاتی نداره اونم ازشما که بچت اینجوریه هواهم سرده خودتو اذیت نکن نمازبخون دعا کن لذت ببر 

الهی بمیرم عزیزم دختر من ۸سالشه مشکل شلی مفصل داره

انشاالله امام رضا شفاش بده دست این اقا چیزی نیست اگه بخواد شفا میده این طفلان معصومو فقط کافیه صدامونو بشنوه

خدایا دریا دریا شکرت
ان شالله ک شفا بگیره عزیزم ولی کاش با برنامه پیش بری ! قبل کارات فکر کن شوهرت ک راضی نبوده برین بچتم ...

شوهرم هیچ وقت راضی نیست من کارامو نمیتونم با رضایتش جلو ببرم خودشم از وقتی اومده هی به فکر اینه برا مامانش از کجا زعفرون بخره برا خواهرش چی بخره خوب باشه 

خدایا دریا دریا شکرت
عزیزم بنظرم سوغاتی هارو بیخیال همه میدونن که بچه کوچیک داری کمکی هم نداری پس بجای اینکه فکر بقیه با ...

عزیزم چند ماه پیش رفتیم قشم سوغات سبک اوردیم برا هر خانواده برا بچه ها هنوزم همش صدتا حرف گفتن بهمون شوهرم دیگه دست خالی نمیره

خدایا دریا دریا شکرت