2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مامانمو پارتنر سابقم

سلام. پارتنر دقیقا کی هست؟ حد رابطه؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام وقتتون بخیرقرار بود ازدواج کنیمپارسال عیدم خواستگاری کرد ازم۵ سال زیر نظر خانوادم تو رابطه بودی ...

سلام علیکم. ان شاءالله طاعات قبول. 

وایب من از تاپیک شما اینه که (ببخشید) بهم نرسیدین.

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام علیکم. ان شاءالله طاعات قبول. وایب من از تاپیک شما اینه که (ببخشید) بهم نرسیدین.

زنده باشید به همچنین

متاسفانه ادم دهن بینیه و حتی از فامیل هاش هم حرف شنوی داره با اینکه هیچکدومشون حتی ازدواج یا رابطه‌ی سالمی هم نداشتن

بعد اخر دفعه یهو پشیمون میشه فقط تو این مدت منو عذاب میده

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

زنده باشید به همچنینمتاسفانه ادم دهن بینیه و حتی از فامیل هاش هم حرف شنوی داره با اینکه هیچکدومشون ح ...

و من الله التوفیق 

جناب برای منم خیلی دعا کنید🌹انشالله به هرچی که میخواید سریع برسید

ان شاءالله حتما.

شما هم حقیر رو دعا بفرمایین بعد از دعا برای ظهور.

دعا در حق دیگران خوبه