2777
2789
عنوان

کاربری

190 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من با ایمیل وارد میشم ولی سایت میگه از ۱۵ باید با شماره وارد شد چجوری تبدیلش کنم.کاربر قدیمی ام نمیخوام کاربریم از دست بدم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
از سارا بپرس میتونه راهنمایت کنه

تگشون کنم اینجا؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

ممنون عزیزم😇

@ازسارابپرس  

سلام، استاتر به کمک نیاز دارن🌹

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

@ازسارابپرس  

سلام گلم🤍🩷

روزت بخیر باشه

ممنون میشم پارو راهنمایی کنی♥️

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

@ازسارابپرس سلام، استاتر به کمک نیاز دارن🌹

مرسی عزیزم نتونستم تگشون کنم خیلی لطف کردی

مرسی عزیزم نتونستم تگشون کنم خیلی لطف کردی

خواهش میکنم 🌺 

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

@ازسارابپرس سلام گلم🤍🩷روزت بخیر باشهممنون میشم پارو راهنمایی کنی♥️

ممنون عزیزم کمکم کردی😇

ممنون عزیزم کمکم کردی😇

خواهش میکنم🩵🩷

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ممنون عزیزم کمکم کردی😇

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.✅️ روش ورود به سایت ...

سلام ممنون گلی مهربونم.شماره تو اطلاعات ثبت کردم خدارو شکر😘😘

سلام ممنون گلی مهربونم.شماره تو اطلاعات ثبت کردم خدارو شکر😘😘

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.