2777
2789
عنوان

چجوری جدابشم

248 بازدید | 32 پست

سلام من حدود ۶ ماهی هستم که با یه آقایی از دانشگاهم در ارتباط هستم و خب همو دوست داریم و اون خیلی به من وابسته شده

ولی مشکل اینجاست که۳سال ازش بزرگترم و احتمال اینکه رابطمون به ازدواج ختم بشه خیلییی کمه 

از طرفی ام اون میگه الان شرایطش رو ندارم تا چند سال دیگه که باهات بخوام ازدواج کنم

خب قاعدتا تااون زمان سن من خیلی بالا میره و اگر این آقا بنا به هر دلایلی نتونه با من ازدواج کنه مورد دیگه ای احتمالا پیدا نشه چون همه ی دوستام یکی دوسال پیش ازدواج کردن

ازطرفی ام هرچی به این آقا میگم بیا رابطرو تموم کنیم قبول نمیکنه و اصرار میکنه یا گریه یا هرچی که دلم واقعا به درد میاد 

از طرفی ام میدونم رابطمون به ازدواج ختم نمیشه احتمالا

شما بگید جیکاد کنم ادامه دادن به این رابطه عاقلانس اصلا؟یا جدابشم از طرفی ام نیترسم آهش منو بگیره دلش بشکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نمیدونم چرا وارد رابطه شدین خب از اول ؟

منم به نوعی تو همین دوراهی حتی شدید تر هستم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

من دقیقا تو شرایط تو بودم اون ۲۰ سالش بود من ۲۳ سال و اینکه من کورکورانه مثل تو امید داشتم ی روز ازدواج میکنیم ۲ سال تمام باهاش موندم و ساختم و از اینم نگذرم ک اوایل مثل دوست تو بود خیلی پیگیر و اگه حرف رفتن میومد تا صب گریه میکرد بعد ۲ سال دوستی اونجایی ک من از ته دل بهش باور و اعتماد داشتم و وابسته بودم باورت میشه خودش گذاشت و رفت و گفت خانوادم راضی نیسن

خلاصه زندگی من واست درس عبرتی بشه و اصلا اصلا واس کسی دل نسوزون ک بعدا خودت دلت واس خودت بسوزه بنظرم با جدیت کامل تموم کن و بلاک

عزیزم شما تصمیمی رو بگیرین که برای خودتون خوبه همیشه به فکر دیگران بودن خوب نیست ! منافع هر کسی باید ...

اخه اهش منو بگیره چی؟من دفعه قبل بهش گفتم خیلی گریه کرد واقعا ولم به درداومد 

۳ سال که چیزی نیست این آقا اگه قصدش ازدواجه حتما که هیچاگه نه، کات کنید چون برای شما آینده ندارد و آ ...

میگه الان نمیتونم ازدواج کنم پول ندارم باید سربازی برم شرایط خونواده هامونم بهم نمیخوره اخه

والا نمیدونم چرا وارد رابطه شدین خب از اول ؟منم به نوعی تو همین دوراهی حتی شدید تر هستم

ببین اولش گفت سن برام مهم نیست قصدم ازدواجه ولی بعدا معلوم شد شرایط خونوادگیش اصلا خوب نیست

اخه اهش منو بگیره چی؟من دفعه قبل بهش گفتم خیلی گریه کرد واقعا ولم به درداومد

عزیزم چه آهی؟ اخه چرا باید آهش شمارو بگیره؟ فردا تو اوج دلبستگی اون ولت کنه بره خوب میشه؟ ببین اینجور آدما تا یه جایگزین خوب پیدا می‌کنن فلنگو میبندن تو به فکر خودت باش روابط دانشگاهی هم ۹۰٪  اش به ازدواج ختم نمیشه تازه اگه بهتون نارو نزنه فردا پسفردا میگه خانوادم به خاطر اختلاف سنی راضی نیست ! همون بهتره خودت تمومش کنی❤️

چرا اصلا وارد این رابطه ها اشتباه بدون محرمیت  میشی اصلا مبحث ارتباط نداره برای ماها که شریعت مون مشخص هست اینا که شما میگین به نوع شریعت ها مشخص میشه که دیدگاه مهم باشه یا نباشه واسه ماها مهم هست چرا چون واقعیت هست که میگه شریعت ماها انسان مسلمون هستیم پس نمیتونیم فقط دیدگاه انسانیت خالی داشته باشیم مثل اروپایی ها رفتار وفکر کنیم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من دقیقا تو شرایط تو بودم اون ۲۰ سالش بود من ۲۳ سال و اینکه من کورکورانه مثل تو امید داشتم ی روز ازد ...

اخه امروز جلوی خودم گریه کرد واقعا نمیدونم چیکار کنم

من اصلا سن برام ملاک نیس الان دوستام با پسراکوچکتر از خودشون ازدواج کردن

ولی خب اون پسر جربزه داشته ب خانوادش گفته راضیشون کرده اگه اینجوری بود مشکلی نداشتم منم

میگه الان نمیتونم ازدواج کنم پول ندارم باید سربازی برم شرایط خونواده هامونم بهم نمیخوره اخه

اگه نمیخوره ک ولش کن ولی اگ بحث فقط پوله عقد کردن پول نمیخواد بگو بیا عقد میمونیم مراسممونو بعدا میگیریم