2777
2789
عنوان

چجوری جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست
اخه امروز جلوی خودم گریه کرد واقعا نمیدونم چیکار کنممن اصلا سن برام ملاک نیس الان دوستام با پسراکوچک ...

عزیزم اونهمه بهت حرف نوشتم من واقعا ی بار دیگه بخون میگم بعد ۲ سال رابطه ول کرد رفت و گفت خانوادم راضی نیسن گفتم چرا گفت سنمون نمیخوره بهم در صورتی ک از اولش خودش اومد خودش پیگیرم شد و هر بار خاستم برم گریه زاری کرد اینطور پسرا عوض اینکه برن ب خانواده بگن بیا بریم خاستگار اتفاقا برعکس وقتی میخان برن خانواده رو میکشن جلو و بهونه میکنن من الان داغون داغونم توام نزار عاقبتت مثل من بشه تازه این رفت دوراشو زد بعد ۳ ماه خاست برگرده باز دیگه نخاستمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه آهی؟ اخه چرا باید آهش شمارو بگیره؟ فردا تو اوج دلبستگی اون ولت کنه بره خوب میشه؟ ببین اینجو ...

همه ی همکلاسیام الان که ترم ۶ هستیم دارن باهم ازدواج میکنن 

همه میگفتن روابط دانشگاه بلد دانشگاه تمومه ولی انگار اینطور نیس

ولی این پسرم قطعا با من ازدواج نمیکنه حالا حالاها 

من دلبستگی ندارم به کسی حقیقتش ولی خب جوری ام هستم که اولین باره یکی باهام اینطر رفتار میکنه یعنی جذاب و اینا نیستم که کسی دوستم داشته باشه اینم بره فک نکنم کسی طرفم بیاد

اگه نمیخوره ک ولش کن ولی اگ بحث فقط پوله عقد کردن پول نمیخواد بگو بیا عقد میمونیم مراسممونو بعدا میگ ...

ن خانواده هامون خیلی متفاوتن از هر لحاظ که فکرشو کنی بعدم خودش میگه خانوادم بااین تفاوت سنی کنار نمیان ولی خودم راضیشون میکنم و این حرفا

چون من پسرم میدونم اگر کسی رو بخام الان اقدام میکنم توی هوا نگهش نمیدارم

تویی ک پسری اینو میشه بگی پسری که خودش کات میکنه و میره چرا بعدش تبریک تولد میگه و مظلوم نمایی میکنه و میگه نمیگم برگرد چون میدونم برنمیگردی و بار دومم مست بودنی زنگ میزنه میگه برگرد ولی از ی طرفیم پروبازی در میاره چیه؟؟؟

اره اینو دیدم تو بقیه پسرا که دوستام باهاشون بودن

اون پسرام شرایط خوبی نداشتن ولی هرجور رود خانواده دختر رو راضی کردن

اگه واقعا شما رو بخواد وقتی شرایطش مناسب شد میاد خواستگاری آدم برای عشقش ده سال هم صبر میکنه بهش بگو رابطه رو کات میکنم هر وقت شرایطتت مساعد شد بیا خواستگاری شما نمیتونی منتظر کسی بمونی که آینده اش مبهمه آگاه واقعا دوستت داشته باشه ببینه از دستت میده و زمان نداره سریع دست و پا میکنه و خانواده اشو راضی میکنه اگه همچنان باهاش دوست بمونی اونم همش وقت میسوزونه چون خیالش راحته که دارتت

یه سوالی داشتم با یه نفر تقریبا همکاریم محل کارمون متفاوته اگه کار اداری داشته باشم و کارم گیر باشه حتما کمک میکنه و با یه تلفن کارمو راه میندازه در مناسبت‌ها پیام تبریک میفرسته دانشگاه درس هم میخونم اون روز گفت چه روزایی کلاس داری یه روز همو ببینیم منظورش چیه واقعا منو میخواد یا نه