2777
2789

نمیدونم هورموناس یا خود واقعیم

ولی امروز انقدرررر عصبی بودم که نفسم بالا نمیومد

چون همکلاسیم حرفمو جدی نگرفت درباره امتحان گروهی، و نمره اون سوال رو از دست دادیم

چون نمره هام پایینه، به حرفم توجه نکرد🥲💔

باهاش بحثم شد که چون نمره من پایینه نباید منو هویج در نظر بگیری که

زنگ خورد رفتم حیاط، دست خودم نبود

مشت مشت آب سررررد رو میکوبیدم به صورتم و از اون لرزیدنه لذت میبردم

کلی افکار دگرکشی اومده سراغم🤦🏽‍♀️💔💔💔💔

یا اینکه من کلی اختلال روانی و شخصیتی دارم و باید قرص لیتیم بخورم 

یعنیااا تو سیاه ترین حالت ممکنم. دلم میخواد تو راه مدرسه گور به گور بشم تا بیشتر از این انرژی منفی ندم به بقیه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کن سنگین خیلی بهتر میشی

کمرم درد میگیره اخه

وگرنه ورزش میکردم هر روز (خیلی سنگینم نه)

الان دو روزه نکردم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

مشکلت چیه مگه عزیزم؟

یه تست آنلاین دادم، درصد اختلال دو قطبی و روان پریشیم بالا بود

و نشستم کل روابط روزمره ام رو مرور کردم و دیدم واقعا تعادل رفتاری ندارم. یه زنگ میگم میخندم و یه زنگ وسط کلاس بخاطر گریه اجازه میگیرم که برم بیرون

مشاوره و این چیزام قفله کلا واسم 

حالا هی دارم فکر میکنم یعنی من واقعا بیمارم؟ یا چون پریودم این فکرا میاد سراغم

کمرم درد میگیره اخهوگرنه ورزش میکردم هر روز (خیلی سنگینم نه)الان دو روزه نکردم

ببین ورزش باشگاهی منظورمه

رزمی یا پیلاتس یا هوازی با دستگاه

پیاده روی بیرون خونه طولانی ۲ یا ۳ کیلومتر 

اونم تند

خوراکی خوردن کنترل شده 

کاکائو و شیرینی تعطیل

فیلم و موزیکم تعطیل کن 

سعی کن تو لحظه باشی

مدیتیشن کن بدون موزیک

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یه تست آنلاین دادم، درصد اختلال دو قطبی و روان پریشیم بالا بودو نشستم کل روابط روزمره ام رو مرور کرد ...

بابد روانشناس تشخیص بده تو با یه تست آنلاین یع این نتیجه رسیدیم اخه دختر 😐

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین ورزش باشگاهی منظورمهرزمی یا پیلاتس یا هوازی با دستگاهپیاده روی بیرون خونه طولانی ۲ یا ۳ کیلومتر ...

اتفاقا دقیقا از فردا وقتم آزاده واسه همه چی

باشگاه و اینا نمیتونم برم ولی میتونم حرکات پیلاتسو تو خونه برم و مدیتیشن کنم

تا پنجشنبه انجامش میدم و نتیجشو کامنت میذارم برات همین جا🥲✨ مرسی ازت عزیزم🩵💋 

بابد روانشناس تشخیص بده تو با یه تست آنلاین یع این نتیجه رسیدیم اخه دختر 😐

دقیقا

خانوادم گاون 

روان که هیچی، دندونای داداشم کرم خوردس و براشون مهم نی

اتفاقا دقیقا از فردا وقتم آزاده واسه همه چیباشگاه و اینا نمیتونم برم ولی میتونم حرکات پیلاتسو تو خون ...

ببین حداقل یک ماه باید انجام بدی تا نتیجه بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ببین نمیتونی روانشناس رایگان حرف بزنی بنظرم یه شماره بود

شاید بشه 

تنها بشم و زنگ بزنم

ببین حداقل یک ماه باید انجام بدی تا نتیجه بده

سعیمو میکنم، خصوصا خوردنی هارو🤦🏽‍♀️💔