2777
2789
عنوان

پشیمونم

196 بازدید | 12 پست

انقد از دست خودم ناراحتم ک حد نداره. نمیدونم چیکار کنم. ازدواج دومم هست پشیمونم گند زدم. اصلا به هم نمی‌آیم من قد بلند و درشت اندامم اون ریز اندام و قد متوسط تقریبا هم قدیم. ولی من قد بلند دوست داشتم ب زور و اصرار خودش تن ب این ازدواج دادم. میدونم الان میاین می‌گین روز اول ندیدیش. حماقت کردم. اشتباه کردم. اصلا حس شوهر بودن ازش نمیگیرم از رابطه هم اصلا راضی نیستم. عین چی تو گل موندم. سخته جدا شدن ب خاطر خانواده نبود همین الان جدا میشدم

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

چی بگم عزیزم...

شماهایی ک ازدواج دوم‌تون هس باید خیلی عاقلانه تر انتخاب کنین دیگه.... بلخره اینبار تجربه بیشتری دارین..

اخلاقش چطوره؟

مگه فقط قد مهمه آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم عزیزم...شماهایی ک ازدواج دوم‌تون هس باید خیلی عاقلانه تر انتخاب کنین دیگه.... بلخره اینبار تج ...

رو مخمه هرکاری میکنم چیزای دیگه جایگزین نمیشه. از رابطه باهاش هم حسی ندارم انگار بچس. حماقت کردم 

رو مخمه هرکاری میکنم چیزای دیگه جایگزین نمیشه. از رابطه باهاش هم حسی ندارم انگار بچس. حماقت کردم

منظورت بحث ج.ن.س.ی عه ؟

در این مورد با شوهر سابقت چطور بودی؟

شاید داری همش اینو با اون مقایسه میکنی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

منظورت بحث ج.ن.س.ی عه ؟در این مورد با شوهر سابقت چطور بودی؟شاید داری همش اینو با اون مقایسه میکنی

احتمالا تو ذهنم مقایسه پیش میاد 

قیافش شبیه بچه هاس. حس شوهر ازش نمیگیرم از رابطه باهاش هم راضی نیستم

منم دقیقا یه خواستگارم به خاطر همین موضوع که حسی ندارم از این بابت مرددم ادامه بدم باهاش یا نه 

چون پسر خوبیه گفتم منطقی نگاه کنم ولی احساسمم نمیتونم نادیده بگیرم 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   
قیافش شبیه بچه هاس. حس شوهر ازش نمیگیرم از رابطه باهاش هم راضی نیستم

استارتر منم گفتم همین حسو نسبت به خواستگارم دارم 

بد نیست عیب نمیزارم رو بنده خدا 

ولی دیگران خیلی ها حتی اینجا میگن چیزای مهم تر هست به این توجه نکن 

میترسم برم تو زندگی خدایی نکرده تازه به چشمم بیاد اذیت بشم تو زندگی به اون بنده خدا هم ظلم کردم 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم