2777
2789

خیلی نگرانم کسی تجربه داشته؟ منتظرم صبح بشه ببرم دندون پزشکی لثه هاش خیلی کبود شده و ورمکرده😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار دندون بچم خورد زمین اینجوری شد 

یه کلی هم خون اومد دندون جلوییش 

بعد یکیش خیلی کم لق شده بود 

فرداش با دندون پزشک مشورت کردم 

گفت باید بی هوش بشه آتل ببندیم 

اینو که گفت ترسیدم 

بعد یکم صبر کرپم 

دندونش خودش سرجاش محکم شد

اگه دندون دخترت زیاد لق نشده خودش درست میشه نگران نباش

من یه بار دندون بچم خورد زمین اینجوری شد یه کلی هم خون اومد دندون جلوییش بعد یکیش خیلی کم لق شده بود ...

چه دلی داشتی صبر کردی نترسیدی موقع غذا خوردن یا همینجوری بیشتر لق بشه بیوفته خدا نکرده؟

من که خیلی میترسم

من یه بار دندون بچم خورد زمین اینجوری شد یه کلی هم خون اومد دندون جلوییش بعد یکیش خیلی کم لق شده بود ...

بخاطر لثش خیلی میترسم خیلی ورم کرده و کبود سده توروخدا بچه شمام ایجور بود؟ خوب میشه کبودیش؟ دارم دیونه میشم😭😭

چه دلی داشتی صبر کردی نترسیدی موقع غذا خوردن یا همینجوری بیشتر لق بشه بیوفته خدا نکرده؟من که خیلی می ...

چی بگم خیلی ترسیدم ولی گفت بی هوش میکنیم 

منم یه چند روز صبر کردم دوسالش بود 

بخاطر لثش خیلی میترسم خیلی ورم کرده و کبود سده توروخدا بچه شمام ایجور بود؟ خوب میشه کبودیش؟ دارم دیو ...

آره میگم خیلی خون اومد 

حتی این پره ی بین دوتا دندون بالاش آسیب دیده بود 

نهه خوابه ولی معلومه دندون جلوییش رفتن داخل تر خیلی درد داشت استامینوفن دادم خوابید

فقط بردیش دکتر نزار خشن چک کنه 

خیلی بد چک میکنن ببینن لقه یانه 

یعنی یه جوری چک میکنن دندونه اگه سالم هم باشه دکتره لقش میکنه