2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خدا چیزی رو بخواید

110 بازدید | 12 پست

همون روز خدا بهتون بده.من تا به حال سه بار رفتم مشهد.ده سال پیش که اوضاع مالی‌مون خوب نبود همش می‌گفتم چرا بعضی ها از کوچیکی قسمت‌شون مشهد میشه ولی من تا بحال نرفتم.چند روز بعدش رفتم یه امامزاده دعا کردم مشهد قسمت‌م بشه چون خیلی دوست داشتم برم.غروب خواهرم اومد گفت فلانی میدونی چی شده گفتم چی گفت فلان همسایه‌مون اومده میگه یک جانباز هست گفته می‌خوام ۵ نفر که تا به حال مشهد نرفتند رو بفرستم مشهد منم شما رو معرفی کردم.خلاصه شناسنامه‌هامون رو گرفت و رفت کارهای سفر رو کرد و چند روز بعد رفتیم مشهد.بعد از اون دوبار دیگه قسمت شد با هزینه‌ی خودمون رفتیم مشهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره کربلا صبح گریه میکردم قبلشم هیچوقت نرفته بودم شبش زنداییم گفت میریم توام بیا 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

خوش به حالت چند جا واقعا دیذم کمک خدارو یه بار پونصد قسط داشتم میگفتم از کجا بیارم یه دفعه یکی زنگ زد گفت که پونصد شده پول وسیله هات میریزم برات منم گفتم خداروشکر الانم خیلی دستم تنگه دیدم حساب تارام شارژ شده همه خوراکی ها و میشه خرید اگه اون نبود میمردم از گشنگی دو ماهه دارم استفاده میکنم