2777
2789
عنوان

بچمو ازم گفت نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 79 پست
قهر رفتی؟بخاطر خیانت درچه حد بود خیانتنگران نباش خدایی بالاسر هست شوهرمنم خیانت کرد بخاطر دخترم موند ...

خیانت با هزار نفر باهمه هم رابطه داشته تازه گل هم مبکشه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

ببخشید اما غلط کردهچرا بچه رو‌کرفت؟بگو‌وقتی خیانت میکردی این بچه کجای زندگی تو بود؟؟؟

چی بگم خواهر تازه مادرش زنگ زد منو شست

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر بچه دست و بالشو میبنده نمیشه که تو بچه بزرگ کنی اون مثل مجردا بره دنبال دختر بازی میدونم مادری ...

میدونی از این میسوزم مادرشوهره برا این منو شست چون شوهرم افتاده با دخترخاله خودش

کاش بتونی فعلن بخاطر بچه ت بری خونت نه بخاطر اون مردکاونو نبینش و بود و نبودش برات مهم نباشه بعد تصم ...

چطور برم وقتی افتاده با دختر خالش و مادرشم پشتشونه اونجاش میاد ب من

با اثبات اعتیادش و خیانتش میتونی جدا شی و طبق قانون بچت تا ۷ سالگیش با شما میمونه بعد یکی دوسال میره ...

اون برا طلاق مشکلی نداره از خداشه برم راحت تر با دختر خالش رابطه داشته باشه مادرشم حمایتشون میکنن

خدا جوابشون رو‌بده به حق این ماه مبارک

افتاده با دخترخاله خودش بکارتشم ازش گرفتع

اون برا طلاق مشکلی نداره از خداشه برم راحت تر با دختر خالش رابطه داشته باشه مادرشم حمایتشون میکنن

نه منظورم اینه عمرتو هدر ندی طلاق بگیری مهریه بگیری بچتم پیش خودت نگه داری

چطور برم وقتی افتاده با دختر خالش و مادرشم پشتشونه اونجاش میاد ب من

من امشب کلی حرف شنیدم و آه کشیدم با شنیدن این قصه زندگی آه بلندتری میکشم خدا به داد هممون برسه و کمک کنه

این خیلی بیشرفه مامانش زنگ زد مرده و زندمو شست بش گفتع بچرو بیار خونه و زمین میزنم ب اسمت

تا هفت سالگی اولا پیش خودت هست ،بعدش میخواد سواستفاده کنه از سادگیت ،فردا هم برو دنبال احرای مهریه ات توجه نکن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه منظورم اینه عمرتو هدر ندی طلاق بگیری مهریه بگیری بچتم پیش خودت نگه داری

نه خواهر سختمه ولی بچرو نمیارم چون اون راحت میشه بچشونه باید بزرگش کنن من چطور خرجشو بدم دستم خالیه اما سوختم ک با بی رحمی بردش با گریع بردش

تا هفت سالگی اولا پیش خودت هست ،بعدش میخواد سواستفاده کنه از سادگیت ،فردا هم برو دنبال احرای مهریه ا ...

هزینش زیاده؟

من امشب کلی حرف شنیدم و آه کشیدم با شنیدن این قصه زندگی آه بلندتری میکشم خدا به داد هممون برسه و کمک ...

ایشالا هممون ارامش بگیریم دردت بجونم غصع نخور فدای قلبت بشم

عزیزدلم مطمئن باش تاوان پس میدن💔💔

فداتشم خواهری ناز برای ارامشم دعا کن ممنونم