2777
2789
عنوان

کسی نمی دونسته بیاین تا حالا

50 بازدید | 3 پست

بچه هامی دونستین آرایش اول مال پسرا بوده یعنی چهار هزار سال پیش آرایشو مصر اختراع کرد و هفت قلم اولین  نفری که آرایش کردن پسرا بودن و در ایرانم آرایش اومد زمان هخامنشیان پسرا می کردن و دخترا جذابیتشون به ریش و سیبل بلند کردن بود و ریش و سیبل بلند می کردن و دخترای جوان یک دختره بوده در شهر شیراز تا زانو ریش و سیبیل بلند کرده و پسرا آرایش غلیظ ترین آرایش و زیورآلات گوشواره و النگو همه چی بد ناخن ها بلند پا ودست و حنا کرده و موی سر پسرا بلند تا باسن و حنا کرده دخترا مو کوتاه و دختر و پسر نداره ماانسانیم حیوان ماده ونر داره و لطفا نظر بدید سوال عملی خواستید بپرسید جواب میدیم هم تو تایپیک از پژهشی گر های هزار سال پیش چون این مطالب گوگل بدرد نمی خوره نزر بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.