2777
2789
عنوان

حس خلا عاطفی دارم

144 بازدید | 21 پست

خانوادم زیاد با محبت نیستن و منم بینشون آدم عاطفی ایم ... میترسم بهشون بگم دوست دارم از همین خلا درگیر آدمایی میشم که بدتر میکنن حالمو همیشه زودتر من وابسته میشم 

علاقم عمیق میشه ...

نمی‌دونم چیکار کنم که این درد رو پایان بدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد خودت و خانوده ات و مشکلاتت و چی حالتو خوب میکنه

می‌دونی یک سالی میشه که به کسی علاقه مندم اونم ادعا داره که همین احساس رو داره اما منم که همیشه تنهام خانواده اون دوسش دارن کلی دوست داره 🙃 آخرین وقتش میرسه به من ...

فکر میکنم منشأ همه مشکلاتم همین عدم وجود محبت تو خانوادست خیلی وقتا با خودم میگم خودتو جمع کن تو نیازی نداری به محبت هیچ کس و هیچی 

در مورد خودت و خانوده ات و مشکلاتت و چی حالتو خوب میکنه

می‌دونی یک سالی میشه که به کسی علاقه مندم اونم ادعا داره که همین احساس رو داره اما منم که همیشه تنهام خانواده اون دوسش دارن کلی دوست داره 🙃 آخرین وقتش میرسه به من ...

می‌دونی یک سالی میشه که به کسی علاقه مندم اونم ادعا داره که همین احساس رو داره اما منم که همیشه تنها ...

چند سالته

فرزند چندم خانواده ای

شغل پدر و مادرت؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

اگه کسی بخواد با پدر و مادرت صحبت کنه امکانش هست؟چندتا خوااهر برادر هستید؟

دو تاییم نه اصلا حقیقتا چند بار اومدم صحبت کنم دلم نمیاد حتی خودم فکر میکنن بهترین پدر و مادر دنیان برام فرصت درس خوندن عالی و رشد کردن دادن