2777
2789
هرکس از مرد یا زن مسلمانی غیبت کند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذیرد مگر این که غیبت ...

این جوری حساب کنی ۹۹ دصدمون جهنمیم 

طرف تو اینستا زندگی شهصیشو عمومی میکنه بعد امثال شما دایه تر شدید

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی همچین‌حرفی زدی هر حرفی پشت سر کسی بزنی یعنی طرف حضور نداشته باشه حالا هرکسی باشه میشه غیبت ، حاله ...

من خودم دوره کلاسهای غیبت روگذرونم اینی که میگی اصلاربطی به غیبت نداره

قضاوت مخصوص خداست .

بله 

خداوند الرحم الراحمینِ

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان یه خاننده ای که کل ایران درموردش حرف میزنن یه اهنگ داده بیرون نظر دادن درموردش غیبته ؟ به کجا و ...

نظر دادن نه ، ولی بگن فیلم جدیدشه ، دروغ میگه و از این حرفا میشه غیبتش 

الان من تاپیک بزن تو این سایت کلی ادم ببینن و‌ شما بری به یکی دیگه بگی من دروغ میگم میشه غیبتم‌

حالا من تو فضای کوچیک نی نی سایتم‌، ساسی تو فضای بزرگتر 

اون فقط یه اهنگه همین قرار نیست واقعا توبه کرده باشه یاد نکرده باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من خودم دوره کلاسهای غیبت روگذرونم اینی که میگی اصلاربطی به غیبت نداره

کلاسش چند جلسه هست؟اصلا چطوریه؟فکر میکنم دورش کوتاه باید باشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚