2777
2789

امروز برای خودم کتاب خریدم این اولین کتابی هست که تو عمرم برای خودم خریدم و چقدر بابات این موضوع خوشحالم خداروشکر که تو مسیر آگاهی ام و به خواندن کتاب علاقه دارم ✨ 

سال ۴۰۳ کلا با پی دی اف میخوندم کتاب های مورد علاقمو  اما دیگه تصمیم گرفتم که خود کتاب رو خریداری کنم و چقدر با ارزش هست اینکار  برای اولین بار این کتاب رو پی دی افش رو خوندم ولی برای تو کتاب خوندش یه ذوق دیگه دارم 😍 

معتقدم هر انسان باید ماهی بک کتاب بخونه 👌

۱۲   ۱۲    ۱۴۰۳  💙✨📚

🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه تعداد کتاب هام از دستم در رفته  

ماه پیش تو طرح خرید کتاب ۱۷ تا کتاب خریدم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ماشالله 😍

حالا سعی کن اگه کتاب روانشناسی می خواهی بخری سمت کتاب های زرد نری

مثلا این کتاب بهت معرفی می کنم ماه بعد بخر خیلی خوب هست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

۱۱۰ تومن

دهه فجر یه طرح گذاشته بودن خرید کتاب با ۲۵ درصد تخفیف تا سقف یه میلیون تومان. بعد یه سایت معرفی کرده بودن که حدود ۳۷۰ تا کتاب فروشی از سراسر کشور اسم کتاب هاشون تو این سایت فروش گذاشته بودن و با ۱۰۰ تومان خرید از هر کتابفروشی اونم با ۲۵ درصد تخفیف با ارسال رایگان برات کتاب می فرستادند 

قسمت جالبش این بود که کلی کتاب قیمت قدیم تو سایت بود 

مثلا یه تفسیر قران ۲۷۰ صفحه ای با تخفیف برام ۱۱ هزار تومان شد!  خیلی کیف داشت!  اونم چه کتاب های تک و جالبی پیدا می کردم! 

چشم ممنون 💙

من معمولا کتاب هایی که خوشم بیاد و در نظرم باشه که بخرم جمع می منم تو دورانی که تخفیف های زیاد باشه  همه اشون یه جا می خرم ! 

دهه فجر یه طرح گذاشته بودن خرید کتاب با ۲۵ درصد تخفیف تا سقف یه میلیون تومان. بعد یه سایت معرفی کرده ...

من دوست ندارم کتاب رو ارزون بفروشن 

اصلا نباید رو کتاب قیمت گذاشت  خیلی با ارزش تر از این حرفهاست 

🌸🌸🌸🌸