2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پیش؟نمیدونی چقد هزینه کردروندش چجوریه

والا دوسال پیش بود فک نکنم پول زیادی نداده بود فقط رفته بود پلیس فتا قضیه رو تعریف کرده بود اونام کل کارتای بانکی طرف و مسدود کردن اونم رفته بود بانک که چرا مسدود شده کارتش بانک گفته بود پلیس فتای قم بوده باید بری اونجا. خواهرم گفت با ماشین شاسی بلنداومده بود زبونش دراز بود که چرا منو اینهمه راه کشوندی بخاطره ۲۰۰ هزار 😐 البته پلیس ۲۰۰ هزارو ازش گرفت داد به خواهرم 😄

چطور دزدیدن لطفا توضیح بده آگاه بشیم ، حتما هم شکایت کن شاید گرفتنش و دیگه نتونست اینکارو ادامه بده

بلیط کنسرت میخاستم از تو دیوار بخرم

بلیط رو واسم فرستاد منم پولو زدم براش

فرداش رفتم کنسرت رامون ندادن گفتن بلیط تقلبیه

مهم تر از پول اعصابزو روانته و شخصی که فک میکنه زرنگه شما اولین نفر نیسی شاید تا حالا صد میلیونم کلاهبرداری کرده باشه من باشم پیگیری میکنم تا این عوضی سو سابقه باشه تو پروندش تا گه خوری دیگه نکنه 

ببخشید عصبی شدم

چرا پیگیری نمیکنن اتفاقا خیلیی خوب پیگیری میکنن و طرفو دادگاهی میکنن

من از رو هوا نمیگم تجربه‌ی شخصی دارم و این که کارم پیگیری نشد.نمیدونم اگه این خانم تو پلیس فتا آشنا داره و حوصله بره پیگیری کنه

مهم تر از پول اعصابزو روانته و شخصی که فک میکنه زرنگه شما اولین نفر نیسی شاید تا حالا صد میلیونم کلا ...

جالب اینکه ۲ نفر دیگه در سالن کنسرت بودن که بلیطای فیکشو به همونا هم فروخته بود

من از رو هوا نمیگم تجربه‌ی شخصی دارم و این که کارم پیگیری نشد.نمیدونم اگه این خانم تو پلیس فتا آشنا ...

حتما پیگیری میکنن . دوستم همکارش کارتشو بدون اجازه برداشته بود رمزش بلد بود پولاشو انتقال داده بود پلیس فتا یروزه پیداش کرد آبروشم رفت

من از رو هوا نمیگم تجربه‌ی شخصی دارم و این که کارم پیگیری نشد.نمیدونم اگه این خانم تو پلیس فتا آشنا ...

من قبلا تجربه دارم ۳ تومن ازم کلاهبرداری شد شکایت کردم به ۱۳ روز نکشید طرفو گرفتن

حالا یه شهر دیگم نمیدونم اینجاهم پیگیری میکنن یا نه

بنظر من پیگیری کن مگه چقد میخاد خرج کنی یه درخواست میذی و تموم خودشون پیگیری میکنن

پیگیری میکنم هزینه هم مهم نیست

میگم خداکنه پلیس فتا همکاری کنه پیگیر باشن پیش خودشون نگن ۱ تومنه ولش کن

پیگیری میکنم هزینه هم مهم نیستمیگم خداکنه پلیس فتا همکاری کنه پیگیر باشن پیش خودشون نگن ۱ تومنه ولش ...

رفتی بگو با ده بیست نفر اینکارو کرده سه نفرشون خودم دیدم اگ مهم باشه پیکیری میشه انشالله لااقل اسم و شماره طرف در بیارن بخانش

بلیط کنسرت میخاستم از تو دیوار بخرمبلیط رو واسم فرستاد منم پولو زدم براشفرداش رفتم کنسرت رامون ندادن ...

تجربه شد واستون از این به بعد بلیط خواستید بخرید قبلش چک کنید اصالتش رو بعد مبلغ رو واریز کنید