2777
2789
عنوان

کیا فیلمای هانده ارچل رو دیدن

672 بازدید | 17 پست

می‌خوام یه فیلم ازش ببینم که خوب باشه زیادم قسمتاش اگه سریاله طولانی نباشه ارزش دیدنو داشته باشه خلاصه 

ممنون میشم بگید کدوم فیلم و سریالشو ببینم که بازی کرده 

جدیدا فیلماش مزخرف شده😑ب باد بسپار افتضاحح..

بنظرم همون فیلمای قدیمیش مث دختران افتاب و عشق حرف حالیش نیست از همه بهتر بود

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ترکی خیلی داغونن 

موندم مردم چجوری حوصلشون میکشه اینارو میبینن 

من تو عمرم فقط فیلم تو درم را بزن رو دیدم که نصفه ولش کردم واقعا حوصله ام سر برد

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

فیلم ترکی خیلی داغونن موندم مردم چجوری حوصلشون میکشه اینارو میبینن من تو عمرم فقط فیلم تو درم را بزن ...

من تا حالا فیلم ترکیه ای ندیدم خواستم یه چیزی که خوانده بازی کرده ببینم 😅

هانده هنرپیشه ی سطح پایینیه. فیلما و سریالاشم سطح پایینن.

اینایی که می گن فیلما و سریالای ترکی داغونن. خب منبع شما جم تی ویه! اونه که داغونه. کافیه یه سری به سریالای ترکی نت فلیکس بزنین. یکیشون جزو برترین سریالای تاریخه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هانده هنرپیشه ی سطح پایینیه. فیلما و سریالاشم سطح پایینن.اینایی که می گن فیلما و سریالای ترکی داغونن ...

من تا حالا فیلم ترکی ندیدم ولی حسم نسبت به این بازیگر خوب بود دوست داشتم یه فیلمی ازش ببینم 😅

جدیدا فیلماش مزخرف شده😑ب باد بسپار افتضاحح..بنظرم همون فیلمای قدیمیش مث دختران افتاب و عشق حرف حالی ...

عزیمز میهش یکم درمورد به باد بسپار توضیح بدی

چرا چرته

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️