2777
2789
عنوان

رسم و رسوم اردبیلی ها

403 بازدید | 20 پست

سلام دخترم با ی اردبیلی نامزد کرده انشالله دوماه دیگه عقدشونه  الان میخوام بدونم رسم و رسوماتشون چیه 

مثلا شام بعد از عقد بر عهده پسر یا دختر ؟آیا بایدبعد از عروسی  به خانواده داماد کادو بدم؟ 

وصلت با تورک ها خیلی خوبه کلی رسم و رسوم های خوب دارن 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن بابای همسرم اردبیلیه و خب حق مادری به گردن شوهرم داره از بچگی 

دو سه باری حالت متلک طور به من و مادرم اون اوایل عقد و نامزدی میگف آره ما رسم داریم خانواده عروسم برای داماد طلا میخرن زنجیری دستبندی چیزی😐 چند باری اینو هی میگفت

کلا خیلی اهل متلک و چشم و هم چشمین من خودمم ترکم ترک ارومیه ولی متاسفانه با این تفاسیری که از زن باباش و خانوادشون دیدم حس منفی پیدا کردم از اردبیلیا از خانواده عروس توقع دارن زیاد

زن بابای همسرم اردبیلیه و خب حق مادری به گردن شوهرم داره از بچگی دو سه باری حالت متلک طور به من و ما ...

اینام زیاد طلا دارن طلاهای بزرگ و سنگین سنگین نمیدونم زنجیر طلا بخوان یا نه  

اینام زیاد طلا دارن طلاهای بزرگ و سنگین سنگین نمیدونم زنجیر طلا بخوان یا نه

اره دقیقا 

برا منکه معمولی خرید طلا کردم کلا ۵۰ گرم 

اما توقع داشت خانواده من برای شوهرم زنجیر طلا بخره 😐😵‍💫