2777
2789
عنوان

پدرشوهرم برای پسراش خونه خرید دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4978 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدارو شکر کن ک انقدر دارن و گردن شما نیستن ما وضعمون خوب بود کمک مادرشوهرم میکردیم الان دستمون تنگ مادر شوهرمم سختشه الان شما پدر شوهرت دستش بازه انقدر کمک کرده بعد ایرادم میگیری 

والا این چیزیه که دو تا پسرا با پدرشون باید حل کنن

و عروس خانواده که شما باشی حق دخالت در اموال پدر شوهر نداری

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

عزیزم میتونم بپرسم به شما چه ربطی داره که حسادت میکنی؟یه آقا برای پسراش خونه خریده اصلا به شما ربطی ...

عزیزدلم اون پول پول همسر من محسوب میشه

پدرش و همسرم باهم کار میکنن دردسر کار برای گردن همسر منه 

اینجا کسی که آسیب میبینه منم که تو سن ۲۱ سالگی همسرمو فقط شبا میبینم 

اسب پیش کشی رو دندونشو نمی شمارند.کاش پدر شوهرای ماهم یه خونه بهمون میداد وسط شهر.نه اصلا پایین شهر. ...

من به خونه ۶۰ متری راضیم 

اما برابر باشه 

پول همسرم توشه برای همسرم کمتر

عزیزم فرق خونه ها حداقلللل ۲ میلیارد چرا یکی نمیدونه بچه هاشو

باشه به شما هم رسیده به نظرم اینطور فکر کردن خیلی سخیفه!آدم باید رو پا خودش وایسه نه از دیگران توقع داشته باشه اینطور هم خودت آزار میبینی هم از چشم اطرافیان میوفتی  وبعدا چیزی بهت نمیگن من وهمسرم از صفر شروع کردیم و پدر همسرم خیلی چیزا به بقیه داد .پدرم دست مارو گرفت خداروشکر الان راضیم ولی فرقش اینه سرمون جلو خانوادش بالاست!

ریلکس کلا میگه مگه نداریم خونه ای توشی دوبرابر متراژ خونه داداشم رو داره پول همسر منم داخل این خونس

خب وقتی خودش متوجه فرق گذاشتن نمیشه

شما کاری از دستت برنمیاد

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)