2777
2789
عنوان

پدرشوهرم برای پسراش خونه خرید دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4978 بازدید | 120 پست
آخ عزیزمممادرشوهرم بخدا همچین نیست عمم گفت این مرد شبیه زن من گوش ندادم پول همسرمم داخل پولاشه بعد ه ...

من برعکس همه میگم حق با شماست.

البته اون که توقع داری با یک چشم هردو رو ببینه

ولی اگه راضی نیستین از پول شریکی خرج بشه یا باید شوهرتون خودش دنبال یه کار دیگه باشه یا حساب و کتاب کار و درآمد دقیق باشه و شوهرتون دستمزد بگیره که شاید بیشتر از یه حقوق اداره کار سهمش نشه.

ولی سعی کن آرومتر باشی و تحملت رو بالا ببری چون احتمالا طبق تجربه این روند تا سال ها و تقسیم ارث ادامه خواهد داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متوجه حرفای شما شدم نه کاربر بالای بنده سریال ستایشم تماشا نکردم

انیس جاری حسود ستایش از حسادتش یکیو میگیره برادرشوهرشو بکشع اموال میرسه به خودش .خد انیس هم فلج میشه

من برعکس همه میگم حق با شماست.البته اون که توقع داری با یک چشم هردو رو ببینهولی اگه راضی نیستین از پ ...

من دوماه اومدم سر خونه زندگیم 

همسر من تالار عروسی داره 

پدرش به اسمش زد اما انگار پشیمان 

دفتر مهندسی دارن

به اندازه پسر کوچیک هم کار و پول هست 

اما مرتیکه کار نمیکنه تو کافه و ویلا ها علاف با دخترا