2777
2789

جاریم دیشب زایمان کرد.خدا میدونه تا صبح بیدار بودم و براش دعا و قرآن میخوندم. گفتم که نگین خودت حسودی میکنی.تاپیک قبلیم رو هم بخونین متوجه میشین

من هشت ماه پیش زایمان کردم.اون موقع پدر شوهر خدا بیامرزم مریض و زمین گیر بود وپرستاری میخواست. منم اصلا از خانواده شوهرم توقع ملاقات و رسیدگی نداشتم حتی برای زاچی هم رفتم خونه مامانم تا شوهرم دغدغه منو نداشته باشه. هیچ کس ملاقاتم نیومد. سه روز بعد زایمانم اومدن دیدنم منم ناراحت نشدم.گفتم گرفتارن.حالا اینا به کنار .....

دختر من صورتش سبزه و مشکی و خیلی هم بد غذا عه برای همین لاغره. همون موقع هر کی از فامیلاش میدیدن میگفتن چقد بچت زشته چقد سیاهه چرا چشاش اینجوریه چرا لباش این شکلیه....چقد ریزه 

دیگه هر کی یه چی میگفت .....منم اصلا برام مهم نبود خداییش همین که سالم بود برام دنیا ها میارزید.هم من هم شوهرم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

حالا بچه جاریم که امروز دنیا اومده پسره  الان از ملاقاتش میام .بچه ی نازیه سفید و بوره وجدانن خیلی خوشگله منم اصلا تو فکر مقایسه و اینا نبودم داشتم از بچه اش عکس میگرفتم و قربون صدقه ش میرفتم.

یهو خواهر شوهر بزرگم جلو همه برگشت گفت ببین از این جاریت  یاد بگیر چه بچه ای آورده چقد خوشگله  پسرم هست تپله 😒😒😒😒 تو دختر لاغر و سیاه آوردی 

همین جوری هاج و واج نگاش میکردم.

جاری بزرگ. ترمم  از اون ور میگفت  آره این بچه با این که پسره چقد ناز و ظریفه 

دختر تو زمخت وزشته باز بچه های من نمک داشتن ولی دختر تو چی

همه هم غش غش میخندیدن

منم  . فقط گفتم آفرینشش دست من نبوده .همه بچه ها نقاشی خدان .  ولی حس کردم قلبم درد گرفت 

الان از وقتی اومدم دخترمو تو بغلم گرفتم دارم گریه میکنم

بمیرم براش که این جوری در موردش حرف میزنن😭😭😭😭😭 . الان که پسر عموش هم اومده دایم  باید این حرفای چرت و تحمل کنم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد شعور پایین اخه.مگ چهره دست من و شماس.خدا افریده چجوری دلشون میاد بچه رو مسخره کنن.ای خدامگه داریم مگ میشه...همه بچه ها معصوم و قشنگن با هررنگ و رخساری

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

چقدر بی فرهنگن واقعااااااا...خدا خودش جوابشونو میده عزیزم غصه نخور .واقعا که 😔😔

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

چقد بیشعورن مردم.خواهر اعصابتو خورد نکن.سعی کن ی دختری بار بیاری که فردا الگو باشه برا همه.مهم تربیته قیافه کیلو چقد.ببخشا خاک تو سر خواهرشوهرات اوووف

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

بمیرم عزیزم

چقد حرفاشون بده بقران من حسرت یه دونه بچه تو دلم مونده چرا این حرفارو میزنن

بیخیال شو بچه تو نگه دار و بعدا که بزرگتر شد مطمن باش خیلی نسبت به اونا بهتر میشه

بوسش کن از طرف من

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی