همدیگه رو حد کشتن میزدیم . کتک ها . یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی . الان جونمون در میره برای هم . هر کاری تو دنیا باشه رفتن به قله قاف هم باشه انجام میدیم واسه هم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه الان همه ازدواج کردیم حرف و کلمه زشت نمیگیم من چون بچه بودم بی ادبی زیاد حرف نیزدم چون از اولم لوس بودم گاهی از دهنم دربره نه فش ها مثلا بین کلمات حرف زشت بزنم میزنن زیر خنده زود بچه کیمو تعریف میکنن
من نه با قبلیم نه با بعدیم دعوا نداشتم .الانم ندارم ،بعدیم پسره دوست بودیم تمام مجردیام ولی بلداز ازدواج خیلی فاصله گرفتیم اینکه رفتن استان دیگه هم بیتاثیر نی ،من عاشقانه داداشامو دوست دارم خدا حفظشون کنه
با داداشم که فاصله سنیمون کمتر بود مثل موش و گربه بودیم الان هرکدوم دو تا بچه بودیم ولی زنگ که میزنیم سلام نمیدیم فوری تشر میزنیم بعدم کارمونو میگیم😄
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ما مثل دشمن بودیم باهم یعنی شانسی از زیر دست داداشام سالم اومدیم بیرون مامانم زورش نمیرسید بهشون ولی الان خوبیم خداروشکر فقط بعضی وقتا لفظی دعوا میکنیم ولی قهرو اینا نداریم وقتی یاد گذشته میکنیم میگیم چه خانواده وحشی بودیم😐