2777
2789
عنوان

کلاهبرداری دیوار پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلیط کنسرت خریدم تو‌دیواربلیطا رو فرستاد یه تومن براش زدمرفتم کنسرت بلیطا فیک‌بودن

براش گزارش کلاهبرداری میزدی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ایول همینو میخام من

خو شکایت کن ارزش داره 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چقد هزینه کردین

۵سال پیش ۱تومن خوردن 

یادم نمیاد بیعانه ماشین دادیم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

پیگیری میکنم حتماولی از این میترسم پلیس فتا باهام همکاری نکنه

با همون شماره کارتی که ازش داری برو کلانتری و  شکایت کن.. ادرس و مشخصاتش رو برات پیدا میکنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
دوتا شماره هم ازش دارم

خوبه دیگه...  میری کلانتری ازش به جرم کلاهبرداری شکایت میکنی.. شماره کارتی که ازش داری ازت میگیرن و از طریق بانک آدرس و مشخصاتش رو درمیارن و پیگیری میکنن

البته اگه کارت بانکی مال خودش بوده باشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
خوبه دیگه... میری کلانتری ازش به جرم کلاهبرداری شکایت میکنی.. شماره کارتی که ازش داری ازت میگیرن و ...

مال خودش هم نباشه باید اون صاحب کارت بیاد توضیح بده کارتش دست این چکار میکرده

نمیشه بگه که پیدا کردم اگه پیدا کرده رمزشو از کجا اورده

مال خودش هم نباشه باید اون صاحب کارت بیاد توضیح بده کارتش دست این چکار میکردهنمیشه بگه که پیدا کردم ...

آره.. الهی که خیلی زود پیداش کنی و حقشو بزاری کف دستش