2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خودم خوابگاهی ام 😁

خاطرات  خوش مال زمان قدیماست 

الان یه مشت بدبخت کنار همییم🥲

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

خاطرات بگم من خودم زیاد بیرون نمیرم اما دوستام رفته بودن عروسی مردم تو شهر که دانشجو ام  اونم شهری که مردمش مذهبی بودن اونا هم با تیپ امروزی

یه خاطرات بد اینکه یکی از  هم اتاقمون  ازدواج کرد و ما نتونستیم عروسیش بریم و دیگه نمیبینمش

هم اتاقیام با دوتا پسر اوکی کردن برن کافه 

دوستام برای  خودشون سفارش دادن  اون پسرا هم چون  فکرکر دن باید هزینه دوستام پرداخت کنن 

چیزی سفارش ندادن و فرار کردن 😑

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
فقط پسرا 😑😂

انقد پرنس علی بودن که کخ میگفتن شما اسنپ بگیرین بیاین دنبال ما

برگام دوستات رفتن؟

نه بابا خیلی پررو بودن تازه اون زمان یه دمنوش ۲۰ تومن بود از دوستام پرسیدن دمنوش پولیه یا نه

حالا عکساشون تو اینستا میدیی انگار آقازاده چیزیه