2777
2789
عنوان

بدترین شرایط

185 بازدید | 16 پست

تا حالا شده تو بدترین شرایط باشید؟مثلا هیچ غذایی نداشته باشید برای خوردن بعد پولم نداشته باشین وکسیم قرض نده بهتون خانوادتونم بی دلیل دشمن بشن باهاتون؟بعدش چی شد ؟ازین شرایط گذشتید؟

خانواده مظلومم هم گرفتار بودن باهم رنج میکشیدیم فقط خدا میدونه چه روز وشبایی رو گذروندم فقط خدا میدونه، زخم کاری بود، از همون موقع دیگه ادم سابق نشدم...

یه بار چند روز هیچی جز اب نداشتم که بخورم کلا  یه ماهی این حدود میشد که درست حسابی غذا برای خوردن نداشتم خیلی ضعیف شده بودم ساعت چهار صبح بیدار شدم  با حس مرگ از خواب بیدار شدم... قشنگ مطمئن بودم میمیرم به زور از رو تخت بلند شدم رفتم سالن مطالعه حتی نای گریه نداشتم تو خابگاه بودم، فقط گفتم  خدایا نجاتم بده از ته قلبم سوختم وگفتم بلند شدم برم تو اتاق دوباره، دیدم تو اشپزخونه یه بسته نون هست فقط خدا میدونه اون نون هارو با چه ولعی میخوردم، نون هارو خود دانشگاه میذاشت برای دانشجو ها ولی هیچ وقت تو اشپزخونه نمیذاشت، میذاشت سلف

اره گذاشت عزیزم گذشت... 

خانواده مظلومم هم گرفتار بودن باهم رنج میکشیدیم فقط خدا میدونه چه روز وشبایی رو گذروندم فقط خدا میدو ...

منم دیشب یه لحظه این حس شمارو تجربه کردم احساس کردم میخوام بمیرم الان چطوره زندگیت چی شد تغییر کردی ؟کار میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مظلومم هم گرفتار بودن باهم رنج میکشیدیم فقط خدا میدونه چه روز وشبایی رو گذروندم فقط خدا میدو ...

من خانوادم فقیر نیستن اما نمیدونم چرا دشمنم شدن الان خیلی دلم شکسته مجبور شدم از کسی پول قرض کنم نمیدونم چطور باید پس بدم اعصابم ریخته بهم 😭

من خانوادم فقیر نیستن اما نمیدونم چرا دشمنم شدن الان خیلی دلم شکسته مجبور شدم از کسی پول قرض کنم نمی ...

نمیدونم واقعا تو شرایطتت نبودم، شاید اشتباه میکنی، بهتره سعی کنی اختلافاتت رو با خانواده از بین ببری 

خانواده همه چیز آدمه من حمایت مالیشون رو نداشتم اما دلگرمی بودن اگه بهشون پشت کنی بعید بدونم دیگه پناه بهتری پیدا کنی اینو از منی بشنو که رفتم شهر دور زندگی کردم درس خوندم و چقد حس کردم که تنها پشت پناهم ان....

نمیدونم واقعا تو شرایطتت نبودم، شاید اشتباه میکنی، بهتره سعی کنی اختلافاتت رو با خانواده از بین ببری ...

منم شهر غریب بودم وقتی برمی‌گشتم میگفتن چرا میای خونه ما تورو نمیخوایم‌ خانوادم هیچ محبتی ندارن بهم متاسفانه انگار که من بچشون نیستم 

نمیدونم واقعا تو شرایطتت نبودم، شاید اشتباه میکنی، بهتره سعی کنی اختلافاتت رو با خانواده از بین ببری ...

قبلا خانواده منم پول نداشتن من خیلی ملاحظه شونو میکردم اما الان که دارن خیلی دلم میگیره ازشون فرض کن میدونن بچشون گشنه میخوابه براشون مهم نیست 

منم شهر غریب بودم وقتی برمی‌گشتم میگفتن چرا میای خونه ما تورو نمیخوایم‌ خانوادم هیچ محبتی ندارن بهم ...

نمیدونم عزیزِ من از مشکلاتت خانوادگیت باخبر نیستم که نظر بدم وقضاوت کنم

فقط امیدوارم مشکلاتت حل بشه وخدا به زندگیت برکت بده

میگذره... 🧡✨