2777
2789
عنوان

قشنگ ترین مهریه

176 بازدید | 16 پست

منظورم یه چیز جالب و قشنگه نه اینکه مثلا تعداد سکه لزوما کم باشه .مهریه میتونه سکه هم نباشه .

کلا یه چیز قشنگ و متفاوتی که دیدن چی بوده؟😃

به قول تو شکر ♥️🕊️

کاشت نهال

هزینه تحصیل کودک بی‌سرپرست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال خواهر شوهرم غذا دادن به ۱۳۷۷ تا آدم فقیر و ۱۳۷۷ تا شاخه گل

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من اگه ازدواج کنم سرپرستی یه بچه رو میزارم تو مهریم 

و فرستادن۱۴نفر به کربلا 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

هستن یعنی کسایی ک سکه ندارن چقد قشنگه ولی

اره کلا مادیات واسش مهم نیست 

مال من یک سکه اس و ۱۳۷۷ تا شاخه گل

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

قشنگه زندگیتون خوشیاتون همیشه پایدار🤍✨️

مممنونم عزیزم💋💗