2789

برای الان نیست برای زمانیه که عقد بودیم 

شوهرم رفت پیاده روی اربعین با فامیلاش 

دعوا و اینا تا حدودی داشتیم 

وقتی اومد گفت چون پیاده روی بود سوغات نیاوردم سخت بود آوردنش( خب راستش درک کردم و ناراحت نشدم )

عروسی که کردیم مادرشوهرم یه پارچه چادر نمازی داد به من گفت من پارچه زیاد دارم این برای تو .شوهرت برام از کربلا آورده بود برای دخترام و عروسام هم از همین طرح آورده ههمون از این طرح داریم. خیلیییی دلم شکست وقتی فهمیدم برای مادرشوهرم خواهرشوهرام و جاریام چادر آورده به من حتی یه مهرنمازم تبرک نداده!

یبار دیگم خونه خواهر شوهرم بودیم بچش داشت با یه ماشین بازی میکرد گفتم این ماشینت چه بامزس گفت دایی محمد( شوهر من ) از کربلا اوورده.‌

بعدا به شوهرم گله کروم انکار میکرد میگفت یادم نیست چی آوردم برای کی آوردم ...

راستش میدونم دوسم نداره و باید راهمو ازش جدا کنم امروز داشتم تمام نشونه هایی که نشون میداد دوسم نداره رو مرور میکردم یاد این افتادم . 

(۲ سال التماس میکرد زنش بشم از روز نامزدی به بعد همه چی عوض شد)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد نقی افتادم واسه هیشکی سوغات نیاورد فقط واسه زنش آورد برعکس شوهرت 😄

منم ،اماالان اسی ناراحته 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اخلاقش باهات چطوره ؟

روابط جنسی اصلااا نداریم ( میگه بخاطر اعتیادش اینجوری شده دیگه راستو دروغش رو نمیدونم)‌‌ 

جایی با فامیلاش میره منو نمیبره یبار خواست بره شهرستان ختم گفتم منو بچه هم ببر چنان دعوای وحشتناکی راه انداخت....

توی عقد باوخانوادش مسافرت میرفتن کل فامیلشون میرفتن منو نمیبرد میگفت برای تو جا نداشتیم

از سرکار میاد سرش تو گوشیه 

قبلا از سرکار میومد کلی منو منتظر نیذاشت میرفت مغازه دوستش با دوستش و زن دوستش حرف زدن....

شرایط جدا شدن داری؟ رابطه جنسی واقعا خیلی مهمه توجه خیلی مهمه

یه خونه باغ دارم به اسم خودم اونو بفروشم شاید بتونم یه واحد کوچیک جای ضعیف بخرم دست بچمو بگیرم بریم زندگی کنیم . بچه ۱ ساله دارم شرایط کار کردن ندارم یه مقدار طلا دارم شاید ۳۰ گرم

حمایت خانواده هم ندارم 

همسرمنم از اینجور کارها میکردقبلا 

البته نه دقیقا این رفتار

ولی اینکه به خانوادش بها میداد رو میدیدم

راستش ماها مشکلمون اینه سیاست شوهرداری نداریم

بلد نیستیم شوهر رو چجوری جذب خونه و زن وبچه اش کنیم

من مدتیه کلاس همسرداری میرم اوضاع بهتر شده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه خونه باغ دارم به اسم خودم اونو بفروشم شاید بتونم یه واحد کوچیک جای ضعیف بخرم دست بچمو بگیرم بریم ...

اول مستقلشو بعد ب فکر جدایی بیوفته عزیزم بزار بچه ات بزرگتر بشه به شوهرت اهمیت نده فقط هم خونه باش باهاش 

💚🌱

اول مستقلشو بعد ب فکر جدایی بیوفته عزیزم بزار بچه ات بزرگتر بشه به شوهرت اهمیت نده فقط هم خونه باش ب ...

با بچم نمیدونم چجوری برم سرکار و مستقل شم

مادرم نمیتونه بچمو نگه داره مریضه خواهرم‌هم خیلی دوره ازم 

کلاس همسرداری چجوریه

داخلش یاد میده چیکار کنیم مثلا همسرمون بهمون اهمیت بده 

ارزش قایل باشه واین چیرا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏