2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من فکر میکنم خودم تفاوت نسل دارم با مادرشوهرم و همدیگه رو نمیتونیم درک کنیم و آدما وقتی پیر میشن یکم عصبی میشن دیگه

بعدم عروس از مادرشوهر توقع داره و مادرشوهر از عروس بخاطر همون نمیتونن از هم راضی باشن

وگرنه مامانا ذاتا آدم بدی نیستن 

نمیدونم من فکر میکنم خودم تفاوت نسل دارم با مادرشوهرم و همدیگه رو نمیتونیم درک کنیم و آدما وقتی پیر ...

دقیقا نباید از هم توقع زیاد داشته باشن👍🏻

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

ولی من خودم بیشتر وقتا فکر میکنم بخاطر رفتار همسرم، مادرشو دوست ندارمانگار هوومه، حسودیم میشه

بیشتر تقصیر شوهراست که نمیتونن بحث مادر و زن رو از هم جدا کنن

بیشتر تقصیر شوهراست که نمیتونن بحث مادر و زن رو از هم جدا کنن

من با مادرشوهرم اصلا بحثی ندارم، کاملا رابطمون توی چارچوب و با احترامه

بهش هم خیلی خوبی میکنم، 

ولی دلم باهاش صاف نیست

این قسمتیه که تقصیر شوهرمه

مثلا توی روز به من شاید یه بار زنگ نزنه ولی به مادرش حتما چند بار زنگ میزنه و تا جایی که بتونه هر روز بهشون سر میزنه

همه کارهاشون و انجام میده همش به فکره براشون چیکار کنه

با اینکه سنشون زیاد نیست از پس کارهای خودشون برمیان

من با مادرشوهرم اصلا بحثی ندارم، کاملا رابطمون توی چارچوب و با احترامهبهش هم خیلی خوبی میکنم، ولی دل ...

خوبه بحثی ندارین 😍به اونا برسه چه اشکالی داره مگه؟اینقد حساس نباش