2777
2789

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین بگین الان4ساله می‌خوام شروع کنم برا این کنکور بخونم اما شروع نمیکنم و اگه هم بعداز ماه ها تلاش شروع کنم ادامه نمیدم

زندگیم وابسته به کنکورمه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

خودت میدونی زندگیت وابسته بهشه و نمیخونی؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان ۴ ساله پشت کنکوری؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خانما کسی می‌دونه چرا هرچی می‌خوام ارسال کنم تو می نی سایت می‌نویسه متن شما به زودی منتشر میشه و چند دقیقه بعد ارسال میشه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

اگه تجربه ای دارین بهم بگین لطفا

خودت میدونی زندگیت وابسته بهشه و نمیخونی؟

کمک خواستم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم

یعنی الان ۴ ساله پشت کنکوری؟

بله اما۴سالی که هیچ سالش رو درس نخوندم!فشارهای خانواده یکی از توماس فقط

به این فکر کن که اگه بخونی چه آینده ای در انتظارته

همه چیز رو میدونم ولی ارادم ضعیف شده ساعت ها می‌شینم خودمو قانع میکنم اما فرداش روز از نو روزی از نو