2777
2789
عنوان

واقعا بعضی خانم ها رو تو این سایت میبینم شاخ در میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست

حالا عقیده شخصی یه چیزیه ولی حرف و حدیث مردم یه چیز دیگه من دوتا پسر بهم داده خداروشکر هردوسالم و تن درست 

سومی ناخواسته امد و دختره وقتی به مادرشوهرم گفتیم اینقدر ناراحت شد ،همش میگه حیف پسرم ک بچش دختر شد هرچی بهش میگم دوتا داره میگه ن دختر غمه😐خودش سه تا دختر داره 

یعنی واقعیت اینه هستن کسایی ک توهین کنن و ناراحتت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفرم میشناسم دو تا پسر داشت ولی وصعش داعون بعد به جاریش که یه دختر داشت و خیلی وصعش خوب بود پز میداد😂

تو دلم گفتم فلک زده اون اگه میخواست میرفت تعیین جنسیت میکرد می اورد

والا منم دختر دارم دیگه شرایط بچه رو ندارم ولی تا حالا کسی بهم نیش نزده

بستگی ب نگاه خودت داره ک خرفها رو نیش در نظر بگیری یا نه

من دنیا حزفم بزنن برام ذره ای اهمیت نداره.بنظرم بخاطر همین تا حالا کسی بهم حرفی نزده

در حالی ک مثلا سونو بری بچه اول رو بگی دختره دومی رو مبگن معلوم نیست. یا مثلا دومی رو بگی دختره میگن حالا شاید اشتباه شده باشه ولی بگی پسره میگن خدا رو شکر. همه هاااا

بستگی ب نگاه خودت داره ک خرفها رو نیش در نظر بگیری یا نهمن دنیا حزفم بزنن برام ذره ای اهمیت نداره.بن ...

دقیقا خودشون احساس حقارت دارن

ولله من انقدر دختر دوست دادم قبل بارداریمم میگفتن فقط باید دختر دار بشم واقعا هم همین طور بوده

اگه واقعا هم نیش میزدن برام مهم نبود 

آدما میتونن یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشن ولی واویلا اونجاست که تبیض بین جنسیت قائل بشن 

ما یکی از فامیلامون ،زن و شوهر هر دو فرهنگی هستن ،دوتا دختر داشتن ،خانمه دربه در دنبال پسر بود با دوا درمون دوقلو حامله شد ،یکی دختر یکی پسر 

اوج رذالت یه بشر رو اونجا دیدم که نوزاد دختر رو داده بود دختر بزرگش ،نگهداری و رسیدگی میکرد خودشو نوزاد پسر رو با افتخار بغل میگرفت همه جا میبرد 

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓