2777
2789

بابام برام ایفون خریده حالا داره به داداشم میگه صبر کن بعد عید برا زن توام میخرم 

از قبل قول داده بوده برا زنداداشمم بخره که یوقت خانوم ناراحت نشه😒اعصابم بهم ریخته 

پس وقتی برا داداشم ماشین میخریدن چرا به من قول ماشین ندادن؟چرا وقتی مامانم طلاهاشو فروخت برای پسرش یبارم نگفت بیا الان لنگ پولی فعلا میدمت چرا اون موقع من حق حسادت نداشتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکرارونکن،توکلت به خداباشه.دیدم خانواده ای که به دخترکوچکشون خیلی بهامی دادندبه دختربزرگ خیلی کم.اماخداطوری برای بزرگه جبران کردکه هیچ کدام ازاعضای خانواده به فکرشونم نمی رسید.این حس روازخودت دورکن وهرچی می خوای ازخدابخواه.حسادت دلروسیاه می کنه وعاقبت هم نداره.