2777
2789

هر وقت من حالم خوبه و یا با خانوادش خوبم یه حرفی میزنه یه کاری میکنه ته دلم خالی میشه همیشه یه جورایی ناراحتم میکنه اونایی که از شوهراشون راضین بگین ببینم شوهر شما هم اینجوره؟

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چند ماه پیش اش رشته درست کردم خوب بود ولی اصلا تعریف نکرد هیچ گفت وای حالم خراب شد یبار داغ داغ خورده بودم استفراق کردمو این حرفا ولی واقعا اشم خوشمزه و خوب شده بود در اون حدی که ادم لب بهش نزنه نبود اصلا

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

ولی امروز از بیرون گرفتیم یجوری با ولع میخوره انگار اش ندیده بخدا مثل اش من شده بود چندان فرقی نداشت

شوهرمنم همیشه بهم استرس میده سر هر مساله بیخودی

جوریکه اصلا دوس ندارم جایی باهاش برم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اونقدر تعریف میکرد حالمو بهم زد. از صبح چون روزه بودیم نان فانتزی درست کردم خیلی خوب شده بود به مامانمم دادم زنگ زد گفت واقعا خودت درست کردی خیلی خوب شده ولی این اقا اصلا یبارم نگفت خوبه یه جوری سر سفره میخوره انگار مجبوره واقعا نمیدونم فازش چیه.

والا اونی ک غر میزنه ناامیدهمنم. شوهر بدبختم همیشه میگه نکن خوب نیست این رفتارت... کلا خوشش نمیاد این مدل رفتار من

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

شوهرمنم همیشه بهم استرس میده سر هر مساله بیخودیجوریکه اصلا دوس ندارم جایی باهاش برم

اره دقیقا انگار میخوام مسابقه اشپزی برم اونقد که استرس میگیرم 

والا اونی ک غر میزنه ناامیدهمنم. شوهر بدبختم همیشه میگه نکن خوب نیست این رفتارت... کلا خوشش نمیاد ای ...

چرا غر میزنی 

نمیدونم مردها چرا اینطورین که فک میکنم زنشون هر کاری کنه هرحرفی بزنه غلطه قبولش ندارن ولی بقیه زنها ...

اره دقیقا اینجوریه تو مغازه بود به زور گفتم پاشو بیا سفره پهن کردم روزه ای گشنه نمون همه جارو دسته گل کردم چایی دم کردم سفره پهن کردم اصلا به چشمش نمیاد اینم از شانسم