2777
2789
عنوان

زندگی با تنبلی تخمدان عذابه

725 بازدید | 69 پست

ن میشه درست خوابید نه میشه چیزی خورد 

شیرینی، ترشی، شوری، چربی.. همه ضرر دارن، خواب ظهر ضرر داره و هزار تا چیز دیگه 

اینم ک هی ی آدم بی‌شعور تا تورو میبینه میگه چرا بچه نمیاری ی طرف 

اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا 

تا یه ذره چرب میخورم یا شکر 

جوش گنده میزنم ک بعدش جای جوش هم میمونه 

هیچی نمیشه خورد 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خیلی بزرگش نکن 

من تنبلی داشتم فیبروم داشتم کیست داشتم 

ولی باردار هم شدم 

کلا از فاز ناراحتی و اینا بیا بیرون 

ورزش کن  یکم سبک زندگیتو اصلاح کن  سالم بخور 

میوه و سبزیجات زیاد بخور  فست فود و اینا کم بخور 

مراقبه کن  نماز بخون به خدا نزدیک شو همچیو بسپر به خدا 

درست میشه 

اینکه با ناراحتی زوم کردی رو مشکلت معلومه  به خواسته ات نمیرسی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

آره بخدا تا یه ذره چرب میخورم یا شکر جوش گنده میزنم ک بعدش جای جوش هم میمونه هیچی نمیشه خورد

😔من دو ماه خیلی رعایت میکردم خیلی خوب شده بودم ولی دیگه نمیتونستم اینجوری ادامه بدم کله سحر باید تنها بیدار میشدم تو خونه ورزش و فلان.. بعدم همش غذاهای تکراری مسخره 

حالا هم ک قطعش کردم اون روالو باز دارم میشم مث قبل. خیلی سخته 💔

😔من دو ماه خیلی رعایت میکردم خیلی خوب شده بودم ولی دیگه نمیتونستم اینجوری ادامه بدم کله سحر باید تن ...

منم هی رعایت میکنم گاها ول میکنم وقتی علائم رو میبینم پشیمون میشم 

اصلا نمیارزه باید قوی ادامه بدیم چاره نیست 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خیلی بزرگش نکن من تنبلی داشتم فیبروم داشتم کیست داشتم ولی باردار هم شدم کلا از فاز ناراحتی و اینا بی ...

عزیزم من مدت دو سه ماه خیلی زیاد رعایت میکردم ولی آخه تا کی. نمیتونی چ غذایی بخوری همش حبوبات و سبزیجات آخه اونوقت تازه وزنم هم کم باید کنم. ناراحتیم از اینه ک کلافه میشم از این رعایت کردنا بعضیاش واقعا سخته ادامه دادنش

منم هی رعایت میکنم گاها ول میکنم وقتی علائم رو میبینم پشیمون میشم اصلا نمیارزه باید قوی ادامه بدیم چ ...

موافقم

ی اراده خیلی قوی میخواد. من ب بهانه ماه رمضان گفتم روزه بگیرم رعایت کردن برام آسون تر میشه. ک اونم پریود های پی در پی نمیذاره 

عزیزم من مدت دو سه ماه خیلی زیاد رعایت میکردم ولی آخه تا کی. نمیتونی چ غذایی بخوری همش حبوبات و سبزی ...

زیاد سخت نگیر 

خب چیزایی که خیلی ضرر دارن رو نخور 

دیگه شام و ناهارو که همه میخورن 

کلا باید فکرتو عوض کنی 

باید ازین مدار بیای بیرون 

ازین مدار بیای بیرون میوفتی رو مداری که بهش زیاد فکر کردی و با تمام وجود خواستیش

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

موافقمی اراده خیلی قوی میخواد. من ب بهانه ماه رمضان گفتم روزه بگیرم رعایت کردن برام آسون تر میشه. ک ...

زود ب زود میشی؟

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

من تخمدانی تنبله سر بچه اولم دوسال طول کشید

ولی این دفعه سیر کباب شده خوردم

با روغن سیاهدونه زودگرفت

بااین که هنوز تخمدانی تنبله ولی راحت باردار شدم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا 😣 واقعا خیلی سخته

عزیرم مگ تنبلی چیه خیلی ها دارن 

بعدم درک نمیکنم چرا ناراحت میشید من روزی هزار نفر بهم میگفتن درکمال احترام میخندیدم و میگفتم ان شاالله میاریم جشم .الان تازه باردارم چیه مگه سوالای معمولی هستن 

بعدش اتافاقا کسایی ک تنبلی دارن اکثرا جنسیت هم پسر میشه بااینک رحم قوی میخاد